עבור לתוכן

שירים לבדיקת ביצועי מערכת

Featured Replies

פורסם

אני בעליו המאושרים של Z-640 מערכת מצוינת ומאוד כדאית,אני מודה ש ATP3 יותר חזק ויותר איכותי אבל הוא רק 2.1 אכזרי כמה שיהיה

רציתי לבקש שמות של שירים שיעזרו לי ליראות את ביצועי המערכת המלאים:באס רציני,TRABL גבוה.בקיצור שירים איכותים מבחינת המוזיקה והצלילים בינתים שמעתי להקות כמו:LINKUN PARK MANOWAR OFFSPRINGואני ממש מרוצה הבס ממש איכותי והם די חזקים לפחות יותר מימה שציפיתי תודה

פורסם

יש את הפירסומות של הדולבי,יש מקום שאפשר להוריד אותם ואני לא זוכר איפה.

ובאשר לרמקולים אני קונה אותם היום ;) רק חבל שהם לא במלאי שהייתי מקבל אותם היום :'(

פורסם

רשימת שירים:

Barry White - Practice What You Preach

Teddy Pendergrass - Love TKO

פורסם
  • מחבר

ובאשר לרמקולים אני קונה אותם היום ;) רק חבל שהם לא במלאי שהייתי מקבל אותם היום :'(

אני היתכוונתי יותר בכיוון של שירים כי יש לי ממש הרבה DVD

מזל"ט על הרמקולים מילה שלי אתה לא תיתאכזב הם ממש שווים כל גרוש ואפילו יותר!

תודה לHF Integrale אני אשמח לעוד תגובות ועצות ואולי משהו בכיוון רוק וקצת אלקטרוני... תודה

פורסם

אפשר לקבל אותם תוך 3 ימים ב- omc

אני הזמנתי...

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני התכוונתי יותר בכיוון של שירים כי יש לי ממש הרבה DVD

מזל"ט על הרמקולים מילה שלי אתה לא תיתאכזב הם ממש שווים כל גרוש ואפילו יותר!

תודה לHF Integrale אני אשמח לעוד תגובות ועצות ואולי משהו בכיוון רוק וקצת אלקטרוני... תודה

ביקשת, קיבלת ... (אבל תקשיב גם למה שכתבתי בתחילת הת'רד!)

יותר רוק :

Days of the New - Touch, Peel and Stand

Body Count - The Winner Loses

Cranberries - Zombie

Crazy Town - Butterflies

Guano Apes - Maria

יותר אלקטרוני:

Haldolium - One of these days

Happy 2b Hardcore - Bittersweet Symphony

Infected Mushroom - Arabian Nights On Mescalin

שים לב - אם אתה מוריד את המוזיקה הנ"ל,חובה, חובה שהיא תהיה מקודדת בלפחות 192kbps ! אחרת זה ישמע גרוע שטוח וצווחני !

פורסם

טוב שהזכרת את זה כי יש לי שאלה,יש לי את הכרטיס של האוג'י 2 עם המערכת כמו של בעל הדיון ,כן קיבלתי אותה מזמן! :D,ואם יש מוזיקה שב 192kbps ומוזיקה שב 320kbps יהיה הבדל ביניהם?

שמתי לב שב dvd רשום 448kbps בערך,איכות לא רעה...

פורסם

אממ תנסה את הדיסק

Yello - Flag

לי אישית יש את הדיסק .. ויש בו המון קטעים אינסטרומנטליים

שיראו את יכולות המערכת שלך לגבי פירוט בכלים..

פורסם

אם אתה שומע Manowar והבסים פיצוץ,אז אתה מסודר (מאחר ש Manowar היא הלהקה הכי רועשת בעולם על פי גינס כמובן) ;D ;D

פורסם

טוב שהזכרת את זה כי יש לי שאלה,יש לי את הכרטיס של האוג'י 2 עם המערכת כמו של בעל הדיון ,כן קיבלתי אותה מזמן! :D,ואם יש מוזיקה שב 192kbps ומוזיקה שב 320kbps יהיה הבדל ביניהם?

שמתי לב שב dvd רשום 448kbps בערך,איכות לא רעה...

טוב, ברמת העיקרון יש הבדל.

בפועל, במערכות ביתיות כמו שלנו (בוא נניח רמקולים מתחת ל 4000 ש"ח לזוג, מגבר מתחת ל 5000 ש"ח ו CD פחות מ 2000 ש"ח) אנחנו לא נרגיש בהבדל באיכות.

אולי תבדיל בעוצמה של הטראק (כלומר, ב 320 ק"ב תצטרך פחות להגביר את העוצמה במגבר כדי להגיע לאותם דציבלים כמו שתצטרך ב 192).

מצד שני, מוזיקה צרובה קשורה גם באיכות ההעתקה (ההמרה) באיכות הצריבה עצמה ובאיכות המקור ממנו בוצעה ההעתקה. שוב, הרבה גורמים שבמערכות מעולות מרגישים את ההבדל.

עשיתי פעם כזה ניסוי, וברמקולים פצצתיים (קליפש, KEFF וכו') אתה פתאום שומע מן "טשששששששששששששש" כזה ברקע במיוחד בקטעים שקטים.

ממש כמו בקלטות אודיו של פעם !!!

אבל שוב, במה שאתה ואני שומעים - לא תרגיש הבדל.

HF

פורסם

אני אישית ממליץ על dire straits, במיוחד brothers in arms.

עוד מוזיקה איכותית:

scorpions and the berlin philharmonic orcheastra -momenrt of glory (דיסק שלם, טראקים מעולים)

pink floyd - dark side of the moon, wish you were here (גם דיסקים שלמים)

alice in chains - unplugged (דיסק אקוסטי מדהים)

פסקולים של סרטים בדר"כ גם טובים, פסקולים כמו לב אמיץ, גלדיאטור והסמוראי האחרון לדוגמה.

אבל כדי לבדוק מערכת צריך לשמוע טראקים שאתה מכיר היטב ושאתה אוהב, אחרת זה לא שווה כלום.

כל ההמלצות כאן זה חלק מסגנונות המוזיקה שאני שומע, ואוהב ובדר"כ משתמש לבדוק מערכות וחלקי אודיו.

פורסם

הדיסק הטוב ביותר לבדוק ת,ביצועים של המערכת הוא-dire straits- sultans of swing.

בנוסף יש גם כל מיני דיסקים שמיועדים לבדוק את ביצועי המערכת, הם מנגנים רצועות של טווח תדרים מסויים בכדי לראות עד כמה טוב אם בכלל הרמקולים שלך מצליחים להפיק אותם. אם אנילא טועה החברה המפורסמת ביותר שמתמחה בעניין היא maxim boose או משהו כזה...

פורסם

האבסורד במיטבו... קונה מערכת רמקולים סראונד ובודק את הביצועים שלה בעזרת שירי סטריו ... עצוב... העיקר להגיד "ATP3 היא רק 2.1 " וזה לא משנה שהשימוש העיקרי הוא ב 2.1 ... העיקר שתהיה טונה של רמקולים גרועים ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים