עבור לתוכן

התחדשתי! GTX 970 G1 Gaming & 840 EVO 250GB הגיעו לביתי, כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

היי,

כמו שראיתם בכותרת, קיבלתי את החלקים שלי :)

לגבי חיבור הכרטיס מסך -

הכרטיס מסך שיש ברשותי כרגע מחובר בשתי חיבורי 8 פינים,

ה970 הוא עם חיבור אחד של 8 ואחד של 6,

ה8 מורכב מ6+2, זאת אומרת שחיבור אחד אני מחבר כמו שהוא, ואת השני אני מחבר רק את ה6 ואת ה2 אני משאיר ככה תלוים בצד ? זה בסדר ?

לגבי ה840 איבו, יש לי בחלון האחורי של המארז חיבורי הארדיסקים פנוים שזה כמה יציאות כאלה על כבל אחד, מחבר אחד מהם אליו וסטה וזהו ?

ולגבי SATA, יש לי לוח אם Z77X-UD5H, אני לא מצליח להבין כמה חיבורי SATA 3 יש לי, ואיפה הם נמצאים,

באתר של גיגהבייט רשום :

Chipset:

1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3 0/SATA3 1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices
  2. 4 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 2~5) supporting up to 4 SATA 3Gb/s devices
  3. 1 x mSATA connector
    * The SATA2 5 connector will become unavailable when the mSATA connector is installed with a solid state drive.
  4. Support for RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10
    * When a RAID set is built across the SATA 6Gb/s and SATA 3Gb/s channels, the system performance of the RAID set may vary depending on the devices being connected.

2 x Marvell 88SE9172 chips:

1. 3 x SATA 6Gb/s connectors (GSATA3 6/7/8) supporting up to 3 SATA 6Gb/s devices
  2. 1 x eSATA 6Gb/s connector on the back panel supporting up to 1 SATA 6Gb/s device
  3. Support for RAID 0 and RAID 1

מה זה המרבל צ'יפס הזה? זה עוד חיבורים של חברה שונה? ואם מישהו מצליח למצוא תמונה של איפה הסטה 3 בלוח ואיפה הסטה 2 אני יודה לו, כי אני לא מוצא..

תודה

פורסם

את ה-SSD תחבר בכבל SATA ללוח האם באחת היציאות הלבנות!! (SATA3) ותחבר אליו כבל מתאים מהספק.

לגבי הכרטיס מסך אם נשאר החיבור של ה-2 בלי צורך לחבר אותו כי מספיק 6 פין ולא 8 פין זה בסדר .

ה-MARVELL הוא שבב צד שלישי שנותן לך עוד יציאות SATA שלא מגיעות מערכת השבבים (SATA 3 אפור).

בלוח האם שלך ה-SATA3 הם החיבורים בצבע לבן (מערכת השבבים של אינטל ) והחיבורים בצבע אפור (MARVELL) ה- SATA2 הם החיבורים בצבע שחור

פורסם

גם אני התחדשתי בדיוק באותם דברים כבר עשיתי OC ל 970

אל תשכח לעדכן את ה SSD יש מדריך פה בפורום של הכוננים

ואחלה קנייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים