עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

התחדשתי! GTX 970 G1 Gaming & 840 EVO 250GB הגיעו לביתי, כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

היי,

כמו שראיתם בכותרת, קיבלתי את החלקים שלי :)

לגבי חיבור הכרטיס מסך -

הכרטיס מסך שיש ברשותי כרגע מחובר בשתי חיבורי 8 פינים,

ה970 הוא עם חיבור אחד של 8 ואחד של 6,

ה8 מורכב מ6+2, זאת אומרת שחיבור אחד אני מחבר כמו שהוא, ואת השני אני מחבר רק את ה6 ואת ה2 אני משאיר ככה תלוים בצד ? זה בסדר ?

לגבי ה840 איבו, יש לי בחלון האחורי של המארז חיבורי הארדיסקים פנוים שזה כמה יציאות כאלה על כבל אחד, מחבר אחד מהם אליו וסטה וזהו ?

ולגבי SATA, יש לי לוח אם Z77X-UD5H, אני לא מצליח להבין כמה חיבורי SATA 3 יש לי, ואיפה הם נמצאים,

באתר של גיגהבייט רשום :

Chipset:

1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3 0/SATA3 1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices
  2. 4 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 2~5) supporting up to 4 SATA 3Gb/s devices
  3. 1 x mSATA connector
    * The SATA2 5 connector will become unavailable when the mSATA connector is installed with a solid state drive.
  4. Support for RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10
    * When a RAID set is built across the SATA 6Gb/s and SATA 3Gb/s channels, the system performance of the RAID set may vary depending on the devices being connected.

2 x Marvell 88SE9172 chips:

1. 3 x SATA 6Gb/s connectors (GSATA3 6/7/8) supporting up to 3 SATA 6Gb/s devices
  2. 1 x eSATA 6Gb/s connector on the back panel supporting up to 1 SATA 6Gb/s device
  3. Support for RAID 0 and RAID 1

מה זה המרבל צ'יפס הזה? זה עוד חיבורים של חברה שונה? ואם מישהו מצליח למצוא תמונה של איפה הסטה 3 בלוח ואיפה הסטה 2 אני יודה לו, כי אני לא מוצא..

תודה

פורסם

את ה-SSD תחבר בכבל SATA ללוח האם באחת היציאות הלבנות!! (SATA3) ותחבר אליו כבל מתאים מהספק.

לגבי הכרטיס מסך אם נשאר החיבור של ה-2 בלי צורך לחבר אותו כי מספיק 6 פין ולא 8 פין זה בסדר .

ה-MARVELL הוא שבב צד שלישי שנותן לך עוד יציאות SATA שלא מגיעות מערכת השבבים (SATA 3 אפור).

בלוח האם שלך ה-SATA3 הם החיבורים בצבע לבן (מערכת השבבים של אינטל ) והחיבורים בצבע אפור (MARVELL) ה- SATA2 הם החיבורים בצבע שחור

פורסם

גם אני התחדשתי בדיוק באותם דברים כבר עשיתי OC ל 970

אל תשכח לעדכן את ה SSD יש מדריך פה בפורום של הכוננים

ואחלה קנייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.