עבור לתוכן

מחשבה נדלק ונכבה מיד

Featured Replies

פורסם

לפני כמה דקות פתחתי את המחשב אחרי שהוא היה כבוי כל השבת והוא נדלק ל2-3 שניות ונכבה. אחרי זה בלי שלחצתי על משהו הוא ניסה להידלק שוב ונכבה וכך זה חזר על עצמו עד שניתקתי את המחשב מהשקע (לא הייתה אפשרות לכבות מהכפתור)

ניתקתי את המחשב וניקיתי אותו ואז חיברתי מחדש והוא נדלק.

מה לדעתכם הייתה יכולה להיות הבעיה?

ייתכן וזה רלוונטי: ביום שישי קניתי מקלדת אלחוטית וחיברתי את ה-USB שלה למחשב מאחורה. בזמן הנסיונות של המחשב להידלק ניתקתי את החלק הזה לראות אם המחשב יידלק בכל זאת והוא לא נדלק בכל זאת.

פורסם

לחצן הדלקה היה "תקוע"

פורסם
  • מחבר
לחצן הדלקה היה "תקוע"

לא נראה לי. כי תוך כדי שזה היה בלופ לחצתי על הכפתור וזה הרגיש לי רגיל עם 'קליק' בלחיצה.

פורסם

זה יכול להיות הרבה דברים אם הוא נידלק תריץ בדיקת מאמץ תיראה אם הוא לא ניכבה.. אם הוא ניכבה תבדוק ספק כוח וזיכרונות..

פורסם

אני לא יודע מה

ייתכן וזה רלוונטי: ביום שישי קניתי מקלדת אלחוטית וחיברתי את ה-USB שלה למחשב מאחורה. בזמן הנסיונות של המחשב להידלק ניתקתי את החלק הזה לראות אם המחשב יידלק בכל זאת והוא לא נדלק בכל זאת.

מה זה בדיוק "החלק הזה" שניתקת?

איזה לוח אם יש לך? ועל הדרך, מה המפרט של המחשב?

לגבי הבעיה, נסה להפעיל את המחשב עם המינימום האפשרי, כלומר, ספק/מעבד. למיטב ידיעתי, אם הלוח/ספק/מעבד תקינים הוא אמור לפעול ולצפצף (אם יש רמקול פנימי מחובר) ולא להפעיל את עצמו מחדש.

אגב, גם לי הייתה בעיה עם מחשב שמפעיל את עצמו מחדש כל 2-3 שניות והבעיה "הסתדרה" רק אחרי החלפת לוח אם/מעבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים