עבור לתוכן

רוצה לחבר מסך ללפטופ, איזה כבל יתן לי את הביצועים הכי טובים?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

קיבלתי מסך עם יציאות DVI ו VGA

בלפטופ יש לי רק VGA ו HDMI

האם כבל מהDVI של המסך לHMDI של הלפטופ יתן לי ביצועים יותר טובים מכבל VGA לVGA?

עריכה:

זה מה שאני צריך לא?

http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=2&glist=0&uin=5358&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

פורסם

כן, זה בדיוק מה שאתה צריך.

רק שים לב להגדיר במחשב את הסאונד כך שבעת חיבור יציאת ה-HDMI הסאונד לא יעבור דרך ה-HDMI אלא ישאר במחשב ויהיה בשימוש הרמקולים הפנימיים שלו.

פורסם
שלום חברים

קיבלתי מסך עם יציאות DVI ו VGA

בלפטופ יש לי רק VGA ו HDMI

האם כבל מהDVI של המסך לHMDI של הלפטופ יתן לי ביצועים יותר טובים מכבל VGA לVGA?

עריכה:

זה מה שאני צריך לא?

http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=2&glist=0&uin=5358&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

ביצועים יותר טובים במה? מה בדיוק אתה הולך לעשות עם המסך החיצוני?

פורסם
  • מחבר
כן, זה בדיוק מה שאתה צריך.

רק שים לב להגדיר במחשב את הסאונד כך שבעת חיבור יציאת ה-HDMI הסאונד לא יעבור דרך ה-HDMI אלא ישאר במחשב ויהיה בשימוש הרמקולים הפנימיים שלו.

רק עכשיו שמתי לב שאין לי כבל חשמל, הבעיה היא שזה לא כבל חשמל "קומקום" פשוט, זה החיבור העגול הזה וכתוב מעל DC-IN.

אני לא מוצא את הכבל הזה בKSP או אייבורי, מאיפה אפשר להשיג אותו?

פורסם

כן, עדיף HDMI-DVI (דיגיטלי) מאשר VGA-VGA (אנלוגי).

מה שחסר לך זה לא רק כבל, אלא הספק של המסך. אם מדובר בדגם פופולרי, יש סיכוי שאפשר למצוא ספק מקורי בזול בEBAY. אחרת אתה צריך לחפש ספק שנותן מתח זהה וזרם דומה (או גבוה יותר) וגם עם חיבור פיזי תואם. בכל מיני חנויות חשמל לפעמים יש כאלה. על המסך צריך להיות כתוב איזה מתח וזרם הוא צריך.

פורסם
וזרם דומה (או גבוה יותר)

:huh:

אני לא הכי מבין בחשמל אבל אם הזרם יותר גבוה הוא לא יכול להשרף?

פורסם

לא, כי עקרון בסיס בחשמל הוא שזרם לא נדחף אלא נמשך. אם הספק יודע לתת יותר, ההתקן ימשוך כמה שצריך. אם הספק יודע לתת פחות וההתקן ינסה למשוך כמה שצריך - אז תהיה בעיה.

מאותה סיבה כשאתה קונה ספק של מחשב אתה לא דואג שיהיה חזק מידי למערכת, אלא רק שלא יהיה חלש מידי.

פורסם

תרשום את הדגם המדוייק שמופיע על גבי המסך כדי שנדע איזה ספק כח אתה צריך לקנות.

פורסם
לא, כי עקרון בסיס בחשמל הוא שזרם לא נדחף אלא נמשך. אם הספק יודע לתת יותר, ההתקן ימשוך כמה שצריך. אם הספק יודע לתת פחות וההתקן ינסה למשוך כמה שצריך - אז תהיה בעיה.

מאותה סיבה כשאתה קונה ספק של מחשב אתה לא דואג שיהיה חזק מידי למערכת, אלא רק שלא יהיה חלש מידי.

החכמתי

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תענוג. פשוט תענוג.

תודה רבה על העזרה חברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים