פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים בוקר טוב מנסה לפרמט מחשב נייד תקוע על BOOTMGR IS MISSING דרך דיסק און קי שעליו יש ווינדוס 7 והוא מפורמט ובעל BOOT שאני מנסה לשמור את ההגדרות בביוס לאיתחול דרך דיסק און קי. הם לא נשמרות ואני לא מצליח. העזרה והפתרון יכולים לכלול כל הצעה לפירמוט המחשב לגמרי. (לא זקוק לחומר על המחשב)
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים תחפש אחד מהמקשים האחרים כמו escape, f2, f10, f12, del. כמו כן, יכול להיות שאם מאופשר secureboot / uefi אולי זה הבעיה.
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים מחבר אני יכול להכנס לביוס ןלשנות עדיפות .אך היא לא נשמרת..שיניתי את כל המצבים למצב הנכון.ושם זה כן נשמר.רק האפשרות שבוט יהיה בעדיפות ראשונה מדיסק און קי לא נשמר.וממשיך לקבל הודעה BOOTMGR IS MISSING PRESS CTRL ALT DELETE TO RESTART
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים שוב.. תבדוק אם אין כפתור אחר שנכנס במקום לביוס ל boot menu. ועדיין יכול להיות שה SECUREBOOT/UEFI משפיע על זה.
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים ה USB שלך תקין ? יכול להיות שהוא מנסה לעלות ממנו, לא מוצא שם מערכת הפעלה וממשיך לדיסק הקשיח
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים מחבר תודה על כל העזרה ותשומת הלב.אכן כניסה נוספת דרך ל-BOOTMENU כאב ראש כאב ראש כאב ראש.................עבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.