עבור לתוכן

הקמת רשת מוזרה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
סתם שאלה כי אני רואה שאתם מתאמצים כאן

התקנתה כבר קושחה כורדית ? :)

למה אתה רוצה לעבוד הפוך ולא לחבר את הנתב למודם של בזק ומשם לחבר את הכל לאינטרנט ?

הנתב לא יכול להתחבר חוטית לנתב השני, אם לזה התכוונת, והרעיון הוא שהלינקסיס ישדר פה אינטרנט אלחוטי.

אם יש דרך אחרת אשמח לשמוע.

multicore:

האפשרות שמסומנת זה מה שהיה עד עכשיו , עם זה אני לא מקבל אינטרנט.

יש תהליך נוסף שעלי לבצע ?

P.S

חבר'ה באמת סליחה על הבורות, אבל באמת שהידע שלי בתחום הרשתות מועט, לא לכעוס עלי (:

פורסם

אף אחד לא כועס. אתה פשוט עושה לא ממש חכם.

שוב, אין דבר כזה "אינטרנט אלחוטי" או "ישדר אינטרנט". :-)

אם כבר יש לך DD-WRT על הנתב, למה שלא תחבק אותו כ repeater לרשת הרלחוטית וזהו? סתם יצרת פה סיבוך מיותר עם תלות לא נחוצה.

נערך על-ידי multicore

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הגדרתי אותו כ repeater (יש גם גם repeater bridge לא יודע מה זה) נכנסתי אחרי זה ל wireless והגדרתי את הסיסמה של הראוטר שאני רוצה להתחבר אליו.

לא נראה לי שזה עבד כי הקליטה עדין נמוכה כמו קודם, איך אני יכול לדעת אם הוא הצליח להתחבר?

פורסם
  • מחבר

זה מסתבך, לפי המדריך והראוטר שלי (שהתקנתי עליו עכשיו tomato ) , אי אפשר לחבר אותו כ repeater כשהצד השני עם wpa2.

מה שמחזיר אותי חזרה לדרך הקודמת

פורסם
  • מחבר

"3. תקן ה-WiFi תומך בשרשור נתבים באופן אלחוטי רק בהצפנת WEP. שרשור נתבים בהצפנה גבוהה יותר (WPA או WPA2) הוא NICE TO HAVE ואין בו חוקיות אמיתית או הוראות שמצליחות תמיד. ברוב המוחלט של המקרים, שרשור נתבים שאינם זהים תחת הצפנת WPA לא יצליח."

לפי הלינק שנתת.

בנוסף כשאני בוחר בראוטר שלי את ההצפנה הזאת הוא רושם שזה לא מתאים

פורסם

אני לא מומחה לכל הנתבים הקטנים האלה אבל בכל זאת ניתוב הם מבינים אני חושב.

למה לא להגדיר כתובת סטטית ( לא DHCP ) באותה רשת של הבזק עם gateway לבזק.

יכול להיות שפספסתי אבל לא ראיתי שבדקתם מה עובד ומה לא ודיי קשה לבצע את זה בפורום.

מהלינקסיס יש לי פינג לנתב השני ?

מהלינקסיס יש לך פינג החוצה לאינטרנט ?

מהמחשב שמתחבר ללינקסיס יש תקשורת לאן ?

מה בדיוק לא עובד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים