פורסם 2004 במרץ 1721 שנים Cooler-Master, בתמונה ששמת יש פינים? זה דווקא ממש נראה כאילו זה משוייף בלי פינים.. :
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים אה אוקי, הבנתי.פשוט המעבד שלי יש שכנראה הוא פנטיום אחד, לא ממש נראה ככה.יכול להיות שהוא יותר בסגנון של 386, זה גם נקלח מאחורי חנות האקסל-נט הנחמדה.. ;D
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים כן אני יודע למה אתה מתכוון הם כנירא יותר ישנים הם שטוחים כאלה בלי החלק של האלומיניום וגם יש להם מין צבע סגול כזה נכון?
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים כן..יש להם את החלק של האולומניום רק בצד של הפינים.בצד השני זה חלק ורשום INTEL וזה כזה סגלגל..
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים גם אני ניסיתי לעשות כזה לא מזמן אבל לא הצלחתי לקדוח חור... (עם דרמל על 30,000 סל"ד) אני ניסיתי על אחד מהישנים, יש מצב שעל החדשים (יחסית ) זה יותר קל?
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים אין לי בעיה, רק שהוא דפוק לגמרי, שברתי חצי מהפינים וישבתי שעות לנסות לנסר אותו עם מקדחה ודיסק למקדחה.לא הצלחתי בגרוש, עד שבנצי בא ובטעות הפיל אותו מגובה של חצי מטר, המעבד נפל על הריצפה והתפוצץ לשני חלקים!אני נקרעתי מצחוק שאני ישבתי שעות לנסות לחתוך לשני חלקים ובנצי רק הפיל אותו זה קרה.אני אביא אותו למפגש, ואני גם אעבור לפני זה באקסל-נט, אולי למצוא עוד מעבד נחמד, שיבוא לשחק הוקי.. ;D
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים בפנטיומים באלו לא נוח לעבוד איתם, כמו שרן אמר, הם נשברים ממש בקלותזרקתי לא מזמן איזה 15 מעבדים 486 עד P1 מוקדמים...
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים מחבר אני שלא רק לי משעמם פה לפעמים....אהה וגוהן יש לי שאלה אליך....אני התקשרתי לאקסל-נט והם אמרו לי שאין להם שום דבר מאחורה אז פשוט לא טרחתי לבדוק..1)איפה הם נמצאים???(מיקום)2)יש מכולה של זבל שצריך להתלכלך או שזה מסודר איך שהו???3) יש דברים ששווים את כל הטירחה??איתן
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים עשיתם לי חשק, אני אקח חזרה את פנטיום 200 שנתתי לחבר ויעשה איתו משהו נחמד. אם זה יהיה בעתיד הקרוב אני אראה את התוצאות פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.