עבור לתוכן

GTA V ל-PC, מצב גוף ראשון ותמיכה ב-4K

Featured Replies

פורסם

חחחחחח הבוקס בסוף אין אחד שלא עושה את זה :D

• תגובות 32
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
רשימת השירים המלאה

http://www.pcgamer.com/gta-5-pcs-expanded-soundtrack-revealed/

תענוג.

אולי תענוג, אבל לא לאורך זמן. אין לך דרך לדעת מתי הם פתאום יחליטו להסיר את השירים האלה ואחרים מההתקנה שלך.

http://www.christiantoday.com/article/gta.san.andreas.updates.steam.version.removes.17.musical.tracks/42862.htm

פורסם

^בודאי שיש.

הייתי צריך לציין, מתנצל - השירים הוסרו מ-SA כדי שיוכלו לשים אותם בעדכון ל-V, שים לב.

פורסם

אין דרך לדעת במובן שרוקסטאר לא הודיעו על כך מראש לרוכשי המשחק לפני הרכישה, אלא ביום בהיר אחד פשוט הורידו את השירים מהמשחק. אותו דבר בדיוק הם יכולים לעשות במשחקים אחרים שלהם, כמו ב-GTA V.

פורסם

אולי בעתיד אם יצא GTA חדש. אבל נראה שלרוקסטאר יש תכניות ארוכות טווח ל-V. ככה או ככה זה לא ישנה כי השחקנים יעברו לשחק בחדש וירצו שהמוזיקה האהובה שלהם תעבור איתם.

פורסם

אני דווקא חושב שגוף ראשון הוא אחלה של דבר במשחק הזה.. far cry בסביבה עירונית רק הרבה יותר טוב..

פורסם
אולי בעתיד אם יצא GTA חדש. אבל נראה שלרוקסטאר יש תכניות ארוכות טווח ל-V. ככה או ככה זה לא ישנה כי השחקנים יעברו לשחק בחדש וירצו שהמוזיקה האהובה שלהם תעבור איתם.

ראיתי בפורומים מאות תגובות נזעמות על הנושא הזה. אני חושב שאתה הראשון שמקבל בהבנה את הרעיון שמשהו ששילמת עליו פתאום הופך למסורס. סבבה לך.

פורסם

אני מקבל בהבנה את הרעיון שיש לרוקסטאר זכויות להשתמש בשיר אחד בלבד בכל הכותרים שלהן, ובשביל להעשיר את החוויה במשחק החדש כמה שיותר הם החליטו לקחת כמה שירים ממשחק בן 11 ולהעביר אותם למשחק החדש כדי שקהל גדול יותר יוכל להינות.

אני מקווה שאתה מבין שיש הגבלות משפטיות מאחורי דברים כאלה.

פורסם

צריכות להיות הגבלות משפטיות למכור מוצר מסויים ואז שנים אח"כ לבוא ולסרס אותו מבלי לשאול את הקונה ומבלי להודיע לו מראש שהמוצר שקנה ישתנה לרעה בעתיד.

פורסם

לדעתי במקרה הזה זה בסדר. כי מה זה עתיד, שנתיים? שלוש? חמש? עשור? לקוחות (ואני בניהם) שקנו לפני עשור שנים את SA אם היית אומר לי שבעוד עשור שנים רוקסטאר תיקח 11 שירים ותעביר אותם ל-GTA החדש כדי שאם ארצה אוכל להינות מהם שם הייתי אומר "בטח, אין שום בעיה".

מי שמפריע לו שאין לו בישן - ליבי, בשביל זה יש תיקיית MP3 לשים שירים וכך לא יחסר דבר.

פורסם

מעניין אותי אם עוד מישהו כאן חושב שזה בסדר להוריד מוזיקה (או תוכן כלשהו) ממשחק אחרי שאנשים שילמו עבורו...

פורסם

ששילמו עבורו אחרי עשור. אל תהפוך את זה למצב של עדכון בזמן בו המשחק עדיין "טרי". ברור שבתקופה של כמה שנים מצאת המשחק קיצוץ של תוכן הוא דבר לא רצוי כלל.

פורסם

זה לא רלוונטי. אתה רכשת לפני 10 שנים, אני רכשתי השנה (באמת, לא בשביל הדוגמה). לאף אחד מאיתנו לא נאמר בזמן הקנייה שלרוקסטאר יש את הזכות להסיר חלק מהמשחק על דעת עצמה. אם הדבר היה נאמר מראש לא הייתי רוכש את המשחק וכמוני רבים אחרים, אם לא רוב הקונים. וזה לא תלוי בתאריך הרכישה אלא עניין עקרוני. שילמתי עבור משחק *מסויים* ואני מצפה להיות מסוגל לגשת אליו בכל רגע, גם אם מדובר בתקופה ארוכה לאחר הרכישה. זה הקונצזוס בפורומים ולמיטב ידעתי אתה די בדיעת יחיד. בגלל זה סיקרן אותי אם יש אחרים שחושבים שצעד כזה מקובל.

פורסם

הדבר חייב להאמר. הוא נאמר בחוזה שעליו חתמת כשהחלטת להתקין את המשחק, אגב.

פורסם

בתיקיית המשחק אין את תנאי השימוש ברישיון (כמה נוח), אבל זה לא ממש משנה. התהודה שהנושא הזה זוכה לו באתרים ובפורומים (כולל של משתמשים שרוכשים כל משחק בסדרה) תגרום לאחד משני דברים - או שרוקסטאר ייצאו בהכרזה ברורה שהם לא יחזרו על התרגיל המלוכלך הזה בעתיד, או שהמכירות שלהם ייפגעו. הרבה מאוד משתמשים (ואני בינהם) לא יישקלו קניה של GTA-V ללא הצהרה ברורה ומספקת מצד רוקסטאר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים