פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים לאבא שלי יש מסך פשוט עלה 400 שקל ובדקתי ואין לו את זה ובדל יש את זה וגם סמסונג שיש ברשותי כרגע הנה הבדל בן מסך רגיל פשוט CRT לעומת הדל: ולפני שצתגידו כי המסך IPS ישן אז הנה מסך IPS דל חדש שגם בו יש את זה:
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים לא חוכמה להשוות LCD עם CRT.מה גם שאתה לא מדבר על מסכי IPS יקרים, אלא על מסכי IPS זולים. במסכי IPS יקרים באמת יש כמה שיפורים שמקטינים את הGLOW.
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים מחבר לא חוכמה להשוות LCD עם CRT.מה גם שאתה לא מדבר על מסכי IPS יקרים, אלא על מסכי IPS זולים. במסכי IPS יקרים באמת יש כמה שיפורים שמקטינים את הGLOW. מסך של 4000 שקל:
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים מחבר וזה אכן נראה הרבה פחות רע.מה האובססיה המוזרה הזו עם הGLOW?היה לי מסך משנת 2007 של DELL 2007FP וזה לא היהקשה להתרגל לזה
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים לי יש עדיין 2007FP. יש לו הילה סגולה חזקה בטירוף על שחור כשמסתכלים מהצד, לפחות בגרסת הIPS שלו.בPVA לא תהיה הילה סגולה, אבל יש חסרונות אחרים.ולTN כמובן יש חסרונות אחרים. חפש סרטונים של TN viewing angles ביוטיוב אם בא לך. נערך 2014 בנובמבר 411 שנים על-ידי QttP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.