פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים אני לא בטוחה שהבעיה ב-Windows 8.1 אבל ראיתי בגוגל שעוד אנשים מתלוננים על הבעיה הזו.יש לי מקלדת שכל כמה זמן מתנתקת ומתחברת באופן אקראי ולפעמים גם לא מתחברת מחדש ואני צריכה להוציא את הכבל ולחבר אותו מחדש ליציאת USB.זה אמנם לא קורה עם מקלדות אחרות אבל אותה הבעיה קיימת עם כוננים חיצוניים שמתנתקים ומתחברים מחדש כל כמה זמן באופן אקראי.ניסיתי יציאת USB אחרת וזה לא עזר.האם כדאי לחזור ל-Windows 7 וזהו (יש לי דיסק עם רשיון ל-Windows 7 למקרה הצורך) או שיש פתרון אחר?אודה לעזרתכם בנושא. נערך 2014 בנובמבר 811 שנים על-ידי Splashy
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים וואי איזה מוזר. בדיוק קרה לי עם כונן חיצוני. כל השאר (עכבר, מקלדת, דיסק און קי וכו') הכל בסדר. רק עם כונן חיצוני USB 3 זה קורה. ובדיוק שדרגתי לוח, מעבד וזיכרון. לפני כן היה גם וינדוס 7 כשעבדתי עם הכונן לפני איזה שנה ומשהו. חשבתי בעיה אצלי ספציפית או במתקן של הכונן החיצוני. מתסכל!
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים כן אני עם WINDOWS 8.1.אצלי זה מחובר ישירות ללוח אם מאחור כי אני מקבל 98MB לשניה במקום 45MB בחיבור מקדימה למארז.
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים על הלוח יש בקר אחד או שניים? בלוחות אינטל למשל - בד"כ יש בקר של אינטל (של הצ'יפסט) ובקר צד שלילי. האם התופעה מתרחשת בשניהם?
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים מחבר על הלוח יש בקר אחד או שניים? בלוחות אינטל למשל - בד"כ יש בקר של אינטל (של הצ'יפסט) ובקר צד שלילי. האם התופעה מתרחשת בשניהם?המקלדת מחוברת לכניסת USB 2.0.אני חושבת שיש בקר אחד ל-USB 2.0 ועוד בקר ל-USB 3.0. זה המפרט של לוח האם:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3815#sp
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים כלומר לאחד החיבורים האדומים מאחורה? (לא לכחול)זה קורה תוך כדי שימוש? או כשאין שימוש במקלדת? (אולי קשור להגדרות צריכת חשמל)דרייבר של הצ'יפסט מעודכן?
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים מחבר נכון, זה לא מחובר לחיבור הכחול. זה יכול לקרות גם כשאין שימוש וגם תוך כדי שימוש.אני יכולה לנסות לעדכן את הדרייבר של הצ'יפסט, אני לא בטוחה שהוא מעודכן. כדאי להוריד מהאתר של ג'יגהבייט?עריכה: הדרייבר באתר של ג'יגהבייט לא מעודכן, הוא מ-2013. ניסיתי להוריד מהאתר של אינטל וקיבלתי הודעה שהדרייבר שמותקן אצלי יותר מעודכן מהדרייבר שהורדתי אז כנראה שהדרייבר מעודכן. נערך 2014 בנובמבר 411 שנים על-ידי Splashy
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים מחבר שמתי לב קודם שבמנהל ההתקנים תחת קטגוריית USB ב-USB Root Hub (xHCI) חיסכון באנרגיה היה מאופשר אז ביטלתי אותו.בלילה המקלדת התנתקה בזמן שלא היה בה שימוש. יכול להיות שזה עכשיו יפתור את הבעיה? תודה על העזרה.
פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים לא קשור לבעיה גם.גם דרייבר של צ'פסט לא יכול להשפיע על משהו כזה. יש כלי שאוסף אירועים של USB.אני לא זוכר את השם עכשיו. את יכולה לחפש בגוגל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.