עבור לתוכן

עכבר נוח ל-FPS בעיקר

Featured Replies

פורסם

ישמש גם לדברים אחרים, אך בסופו של דבר מה שחשוב זה ביצועים ב-FPS ונוחות לאורך זמן.

יש סיבה לא ללכת על ה-Logitech G502 Proteus Core? משהו טוב יותר באותו מחיר?

פורסם
  • מחבר

תודה על ההפנייה. האמת שאין ואין.

הסתכלתי על הכתוב, ומעולם לא חשבתי על זה אך מסתבר שאני כל הזמן מחליף בין שלושת השיטות. אין לי משהו מועדף, אני מתאים את היד בהתאם לצורת וגודל העכבר, הדיוק הנדרש וכמות הזמן שאני עובד.

לגבי תקציב גם פה אין. מחיר של 450 ש"ח נשמע סביר לעכבר מאוד טוב. יותר מזה רק אם באמת יש הבדל מהותי. לצורך העניין אני מוכן לשלם גם 1,500 ש"ח אם יהיה עכבר שעושה מסג', ניתן לשחק איתו 20 שעות ברציפות בלי להתעייף, והוא מזיז את עצמו לבד למטרה.

פורסם

אם אחיזת Palm מתאימה לך, Logitech G400s ו-Steelseries Rival שניהם עכברים טובים עם חיישן אופטי מדויק. ל-Steelseries Rival יש חיישן יותר חדש מאשר ל-G400s.

פורסם

באיזה עכבר אתה משתמש כרגע?

אני רוצה להוסיף, שכשזה נוגע למשחקי fps, גודל העכבר+ הצורה + משקל קשורים לסטייל שלך. אם זה עכברים קלים או כבדים, שווי ידיים או ארגונומיים.

בקשר לצורת האחיזה, אני שואל איזה עכבר יש לך עכשיו כדי להתאים לך עכבר שכבר נוח לך להשתמש בו. אם אתה מחזיק את העכבר עם האצבעות בלבד, עכברי palm ממש לא יהיו נוחים לך, גם אם "תתרגל".

עכבר הpalm הנוח ביותר הוא הmionix naos 7000 שאני מכיר.

החיישן הטוב ביותר, ברמות הdpi הנמוכות והגבוהות, הוא החיישן של הg502, שבא עם הרבה כפתורים + כפתור של צליפה.

העכבר הפופולרי ביותר לשחקני fps, הוא דווקא עכבר שווה ידיים קל, כיש לך כפתור אחד לפחות ב2 צדדי העכבר, כמו הzowie fk.

נערך על-ידי meir_l

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים