עבור לתוכן

מחשב גיימינג חדש - תקציב גדל

Featured Replies

פורסם

היי, לפני כשבוע ביקשתי עזרה בשדרוג מחשב לגיימניג, כרגע החלטתי להעלות את התקציב בכדי לקבל תמורה גדולה יותר

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - גיימניג כבד

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Borderlands, shadow of mordor, gw2

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 FHD בגודל 23"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, שוקל על לקנות את ה naga של razer

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ספק, dvd, הארד דיסק

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? ( נתון זניח מבחינתי )

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה כרגע לא, אבל רוצה לשמור על אפשרות פתוחה

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא נחוץ

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? גר באילת, ksp אם אפשר אבל לא חובה

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). Usb3 יהיה טוב

רוצה gtx970, כנראה את הmsi או gigabyte, הבנתי שהם הכי טובים בכרטיס הזה

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

אני רוצה לשמור על אפשרות לעשות oc בעתיד

כמו כן אולי להוסיף כרטיס נוסף בשביל sli עוד כמה שנים ( או אולי עדיף לקנות אז כרטיס יחיד חזק יותר? )

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות

ספק 650W של Antec תקן 80+. אני אחפש קישור בערב

קנייה באילת

תודה לעוזרים :)

פורסם

אין כרגע את הדגמים האלה של הכ. מסך, אז או שתחכה או שתיקח את הכרטיס של ASUS שהוא גם איכותי וחזק מאוד.

מפרט עם אופציה לאוברקלוק בינוני פלוס וגם SLI עתידי. כולל מארז איכותי אבל לא זול כשאפשר כמובן לקחת את ה GX500 שזול משמעותית או משהו בסיגנון. יש פה הרבה אופציות.

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Kotetsu SCKTT-1000 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX970 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

כונני SSD: כונן קשיח Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA III 1

מארזים: מארז ללא ספק Corsair Obsidian 450D Mid-Tower Window 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 5615 שקל

פורסם
  • מחבר
אין כרגע את הדגמים האלה של הכ. מסך, אז או שתחכה או שתיקח את הכרטיס של ASUS שהוא גם איכותי וחזק מאוד.

מפרט עם אופציה לאוברקלוק בינוני פלוס וגם SLI עתידי. כולל מארז איכותי אבל לא זול כשאפשר כמובן לקחת את ה GX500 שזול משמעותית או משהו בסיגנון. יש פה הרבה אופציות.

מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Kotetsu SCKTT-1000 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX970 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

מארזים: מארז ללא ספק Corsair Obsidian 450D Mid-Tower Window 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 5615 שקל

תודה רבה, יש לי כמה שאלות :)

יש סיבה מיוחדת שהעדפתה את הקירור הזה למעבד על גבי הi11. זה נראה כאילו כמעט כולם פה ממליצים עליו

זכרון - יש צורך ביותר מ8gb? עד כמה שאני יודע משחקים עוד לא מתקרבים לזה, למרות שהם שמים את זה בדרישות לפעמים.

כרטיס מסך - האם שווה לקנות את הgigabyte מאיבורי או שאתה עדין ממליץ ללכת על הasus. אין לי בעיה להרכיב את הכרטיס בעצמי בבית במידת הצורך.

פורסם

ה i11 זה קירור שממליצים עליו במפרטים שבהם לא יבוצע אוברקלוק למעבד וכיוון שאתה רוצה להשאיר את האופציה פתוחה חייב שיהיה לכך קירור מתאים. אני מעדיף אפילו קירור עוד יותר חזק מהקוטטסו כמו מיוג'ן 3 או 4 אבל הם חסרים כרגע ב KSP לכן העדפתי את קוטטסו שהוא קירור מתקדם מאוד עם יכולות גבוהות ורמת רעש נמוכה מאוד.

כרגע אין משחקים שמנצלים יותר מ 8 גיגה זיכרון אבל בוודאי יהיו בעתיד הקרוב לכן מומלץ שיהיה זיכרון בערוץ כפול על מנת להימנע משידרוג בעתיד. גם המחיר כרגע הוא טוב מאוד והייתי הולך על זה בכל זאת.

לקנות מאייבורי זאת אופציה מעולה. הגיגהבייט הוא בכל זאת כרטיס חזק במעט יחסית לאסוס ולמרות שרמת הרעש שלו גבוהה במעט עדיף לקנות את הכרטיס אם הוא במלאי ולסגור עיניין מאשר לרוץ ולחפש כרטיסים אחרים.

פורסם

מפרט מצויין לOC, כללתי לך כרטיס של EVGA אתה כמובן יכול לשנות או לחכות לכל אחד אחר שתרצה, אני אישית הזמנתי את הEVGA SSC ACX 2.0.

בנוסף הלוח אם במפרט הנ"ל מאפשר לך לעשות SLI במהירות של x16

מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D15 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI Z97-Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance Pro 2x8GB DDR3 1866MHz CL9 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך EVGA GTX970 ACX SSC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

מארזים: מארז ללא ספק Corsair Carbide Air 540 High Airflow ATX Cube צבע כסף 1

מחיר החבילה: 5860 שקל

*הסכום על פי מחירי אילת

אם תרצה לחסוך בתקציב יותר תוכל לקחת את הזיכרונות של KINGSTONE FURY

תוכל גם לחסוך אם תלך על גוף קירור אחר פחות טוב הKotetsu

נערך על-ידי haim652

פורסם

^ למה אתה מטעה סתם?

ברגע שמוסיפים כ. מסך שני הם הופכים להיות X8 שניהם.

כ. מסך שבחרת מגיע עם קירור בעייתי מאוד ולא מומלץ.

קירור המעבד שבחרת מוגזם למי שלא בטוח אם הוא יעשה אוברקלוק אי פעם.

זיכרונות יקרים מאוד ולא נותנים שום יתרון על פני אחרים, הבדל ביצועים זניח ביותר באוברקלוק. ללא אוברקלוק הבדל אפסי.

פורסם

ראשית יכול להיות שטעיתי אבל לא התכוונתי להטעות סתם, סביר להניח שאם טעיתי מישהו שמבין כן יבוא ויתקן אותי, מצטער אם טעיתי.

חשבתי שיהיה יותר נכון אולי לקנות בכל זאת את הלוח הזה מהסיבה שהוא גם זול יותר, בנוסף גם ראיתי כי יש לו שני חיבורי PCI-E x16 לכן חשבתי שזה כן מאפשר SLI של X16

לגבי הכרטיס מסך אני מקווה שהוא לא יעשה לי בעיות עם הקירור ניסיתי לראות הרבה באינטרנט עליו והבעיה העיקרית שהגעתי ששמעתי שיש לו היא ה whine coil, שאני מקווה שלא יצא לי לשמוע אותה.

לגבי הקירור אין ספק שבתור אחד שלא עושה OC הוא לא יצטרך אותו אבל חשבתי שיהיה כדאי בכל זאת להראות לו את המפרט הזה שמאפשר לעשות OC בצורה מצויינת (ותקן אותי אם אני טועה, שוב אני לא כאן כדי להטעות), כל עוד זה עומד בתקציב שלו, ואם הוא שוקל את ביצוע הOC זה יאפשר לו להנות מOC מצויין, ובנוסף רשמתי כי אפשר להתפשר על הKotetsu אם באמת OC זה לא הצד שמעניין אותו כלכך או שהוא לא רוצה להתעסק בזה יותר מדי.

לגבי הזיכרונות כמו שאמרתי יש לו הרבה אופציות אחרות, יתכן שאתה צודק ניתן להתפשר על בחירה אחרת שיותר אופציונלית.

שוב מצטער אם הטעתי זו לא הייתה כוונתי סך הכל רציתי לעזור, ואם לא, אז לפחות לנסות לעזור. קיוויתי שמישהו שמבין קצת יותר יעיר לי.

נערך על-ידי haim652

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל ממש להבין למה אנשים לא אוהבים את ksp. הם לא מוכנים להזמין חלקים חסרים מסניפים אחרים לסניף של אילת(בלבד!)

עריכה:

אני אקנה את הgx500. הוא נראה מעולה, בעל זרימת אוויר טובה, ומתאים לצרכים שלי.

עכשיו אני צריך למצוא קירור שנמצא במלאי באילת ומתאים למארז, כי לפי מה שאני רואה הוא לא רחב במיוחד.

עריכה 2:

הסתכלתי היום על קירורים למעבד, ומאחר ולא התעסוקתי בנושא הרבה זמן אשמח לדעתכם.

אני נוטה כרגע לכיוון הmugen 4. האם אני צריך קירור חזק כל כך או שמשהו יותר פשוט יספיק?

הגובה שלו הוא 156mm. בדף של המארז רשום כי ניתן להכניס קירור עד 158mm. נשמע קצת גבולי אבל אני לא יודע אם הם מחשבים בדיוק עד הצד השני של המארז או נותנים מרווח לעבודה סבירה

ראיתי שיש לו שתי גירסאות, רגילה ו-pcgh שמוסיף עוד מאוורר מהצד השני להכנסת אוויר בזמן שבשני מוציא אוויר, אבל באותו הזמן הורידו את המהירות של ה מאווררים ל800 מ1400. מה יהיה יותר עמיד ועדיף לקחת

נערך על-ידי MBoomer

פורסם

הגיעו כ. מסך לאילת, הגיימינג של MSI ואסוס סטריקס, לכן כדאי למהר :)

קירור מעבד תיקנה באייבורי, כי ב KSP אין כלום..

מיוג'ן 4 הכי מתאים לך מבחינת גודל, הוא גם קירור מצויין ובעדיפות בכל מקרה.

נערך על-ידי Syszone

פורסם
  • מחבר

ראיתי שהגיעו הכרטיסי מסך לאילת :) Gigabye או MSI או ASUS STRIX

מיוג'ן 4 איזה דגם? הPCGH או הרגיל?

נערך על-ידי MBoomer

פורסם

זה גיגהבייט רגיל, לא ה G1 לכן MSI או ASUS שעדיפים.

ה MSI זול יותר לכן משתלם יותר, גם חזק במעט מהאסוס ביגלל האוברקלוק.

ואיפה ראית מיוג'ן 4? לא ב KSP.

זה :)

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11478

נערך על-ידי Syszone

פורסם
  • מחבר

ראיתי באיבורי, למרות שאני לא בטוח שיש להם כרגע במלאי באילת

http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11478

http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=13911

זה הMSI

http://ksp.co.il/?uin=24680

העובדה שאין לו פאנל אחורי לא מהווה בעיית קירור?

אני גם כנראה אוסיף עוד 150 שקל ואקנה עוד 3 מאווררים למארז שיהיה זרימת אוויר יותר טובה(כניסה והכנסה)

פורסם

צודק, הקירור עם שני מאווררים עדיף כי הוא שקט יותר. הוא בעצם בסל''ד נמוך יותר מגיע לאותה אפקטיביות כמו מאוורר אחד בסל''ד גבוה יותר.

מה הכוונה פאנל אחורי? יש לו קירור מעולה, בקטע הזה אין מה לדאוג.

אל תגזים עם המאווררים כי הם מרעישים וזה גם כך מארז מאוורר מאוד.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלי עם המאווררים במארז זה שאין שום מאוורר שמכניס אוויר, אולי כדאי לקחת את אחד מהעליונים לפאנל הקידמי ולהכניס איתו אוויר?

פורסם

להוריד מלמעלה לא, כי אז ייכנס אבק ולא כדאי. בעיקרון אין פה שום בעיה של כניסת אוויר, אני עם P280 שמגיע באותה קונפיגורציה לא מרגיש שום בעיה של כניסת אוויר והתחממות וזה כשאצלי המארז אטום יחסית לשלך עם דלת קידמית שחוסמת.

אם אתה באמת מתכוון לבצע אוברקלוק תוסיף מאוורר אחד שקט מקדימה וזהו, זה לגמרי מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים