עבור לתוכן

המחשב לא מזהה כוננים חיצוניים wd

Featured Replies

פורסם

היי יש לי מערכת הפעלה windows 7 home premium 64 bit, יש לי 2 כוננים חיצוניים של wd האחד בנפח 2tb השני בנפח 500g כשאני מחבר את שניהם למחשב הנייד שלי המחשב מזהה רק אחד מהם . בעבר הכל היה בסדר והמחשב היה מזהה את שניהם במקביל . אבל היום לא יודע מה קרה ואם אני מחבר את שניהם המחשב מזהה או את ה 2tb או את ה 500gb ניסיתי כבר את כל הפתרונות האפשריים כגון להפוך מערכת קבצים מ ntfs ל fat 32 מ gpt ל mbr ושום דבר לא עזר .אני חייב עזרה מאנשים מקצועיים

פורסם

שאלה שמעניינת אותי.. אתה אחרי פרמוט?

פורסם

כששניהם מחוברים תעלה תמונה של "ניהול דיסקים" לפורום.

פורסם
  • מחבר

לא מזהה הכוונה שבניהול דיסקים הם מוצגים כאשר באחד הדיסקים מוקצה לו אות כונן והוא מוצג במחשב שלי כפעיל והשני ללא אות כונן . וכשאני מנסה להוסיף לו אות כונן הוא מראה על הודעת שגיאה

- - - תגובה אוחדה: - - -

שאלה שמעניינת אותי.. אתה אחרי פרמוט?

כן אחרי פרמוט

פורסם

קרה לי גם אותו דבר ומסיבה לא ברורה כשהתקנתי את את גרסאת הPRO המחשב עבד לי לאט ובמקרה גם לא קרה דיסקים מסויימים ! בלי לחשוב פעמיים התקנתי שוב את האולטימט והכל עבד כמו שצריך, או שפשוט תנסה לפרמט שוב

פורסם
קרה לי גם אותו דבר ומסיבה לא ברורה כשהתקנתי את את גרסאת הPRO המחשב עבד לי לאט ובמקרה גם לא קרה דיסקים מסויימים ! בלי לחשוב פעמיים התקנתי שוב את האולטימט והכל עבד כמו שצריך, או שפשוט תנסה לפרמט שוב

WTF?

פורסם

LOL

פורסם
  • מחבר
WTF?

חשבתי על זה גם לשדרג את המחשב לאולטימייט אם אתה אומר שזה עזר אז אין שום בעיה

ניסיתי ולא עזר . אני מסביר לך שאי שאפשר בכלל להיכנס לחלון של שינוי אות כונן

פורסם
WTF?
LOL

לא הבנתי מה מצחיק הייתי רציני לגמרי!

בשני מחשבים שונים שהתקנתי את גרסאת הפרו הייתה לי אותה תקלה ואת שניהם שידרגתי לאולטימט וזה נפתר!

פורסם
  • מחבר
ומה הודעת השגיאה ?

תן לכונן המזוהה אות גבוהה כמו Y

ואז תנסה לתת אות לכונן השני.

והעזר בגוגל

https://www.google.com/search?newwindow=1&q=2+identical+external+drives&spell=1&sa=X&ei=UnlYVNvDBOip7Abn-oDYCQ&ved=0CBsQvwUoAA&biw=961&bih=407

הודעת השגיאה היא כזו OPERATION FAILED, DISK MANAGEMENT IS NOT UP TO DATE. אני חושב שזה קשור למתח של המחשב נייד ! למרות שהוא מחובר לחשמל יכול להיות שהגדרות צריכת החשמל שלו שונו ולחבר את הדיסקים הקשיחים למפצל עם שנאי

פורסם

בהצלחה.

לא הבנתי מה מצחיק הייתי רציני לגמרי!

בשני מחשבים שונים שהתקנתי את גרסאת הפרו הייתה לי אותה תקלה ואת שניהם שידרגתי לאולטימט וזה נפתר!

גם אתה צודק.!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים