עבור לתוכן

ניסיון כתיבה ל- LCD דרך LPT

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מנסה לכתוב ל - LCD שלי דרך המפתח המקבילי ואני ניתקל בבעיה שהתווים (ב - LCD) קופצים משורה ראשונה לשלישית , אח"כ לשנייה ולבסוף לרביעית.

האם מישהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פתרון,

אשמח לקבל עצות,

תודה מראש,

BigT

פורסם

יכול להיות שיש לך קצר בין החיבורים?

לא ממש הבנתי את הבעיה?

הטקסט שאתה רושם לא מוצג נכון?

יכול להיות שיש לך קצרים בחיבורים.. ::)

פורסם
  • מחבר

לא, אין מצב שיש קצר...

נגדיר שוב את הבעיה:

נניח ישנה פרוצדורת איתחול ל- LCD ולאחריה יש לולאה (ב - C) אשר מטרתה הוא לכתוב ל-LCD כל תו שהוקש,

הבעיה היא שה-LCD כותב כותב וכאשר יש צורך במעבר שורה (תו מס' 21 לדוגמה) הוא ממשיך לכתוב אותו בשורה השלישית (במקום השניה) ואח"כ את תו מס' 41 (שהיה אמור להיכתב בשורה השלישית) נכתב בשורה השנייה ולבסוף לשורה האחרונה (הרביעית) החל מהתו ה 61.

השאלה שלי היא האם זה נורמלי, האם לעוד אנשים היו את הבעיות הללו,

האם זה אמור להיות ככה או שזו בעצם טעות באיתחולים (חיפשתי בדפי הנתונים של ה LCD ולא מצאתי שום התייחסות לנושא)?

פורסם

הבנתי, באמת לא בעיה של קצר.

בעיה לפי דעתי בתוכנה עצמה.

זאת תוכנה שאתה תיכנת??

אם לא, אז איזה תוכנה אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

זו תוכנה שאני כתבתי , אשר בה אני רץ בלולאה - קולט תו מהמקלדת ומציג אותו על גבי ה LCD.

פורסם

מצטער, אך אין באפשרותי הרבה לעזור.

אומנם יש לי ידע בתיכנות, אבל בחיים לא התעסקתי ב C ובשפות שונות מפסקל(יקו) וHTML.. ;D

לפי דעתי זאת בעיה בתוכנה, אז או שתרשום את הבעיה בפורום "שפות תיכנות",

או מי שבאמת נראה לי מבין בשפות זה HOLY, שהוא מנהל הפורום הזה, אולי הוא יסכים לעזור לך בפרטי..

פורסם
  • מחבר

איני חושב שזו טעות או בעיה בתוכנה - מכיוון שאני רץ על לולאה וכותב אליו (ל- LCD) ועל פי דפי המפרט כאשר כותבים אליו הוא מוסיף להיסט הזיכרון שלו 1 +. לכן אני חושב שהוא אמור לכתוב שורה אחר שורה ולא כמו שהוא כותב לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים