עבור לתוכן

שרתי משחק

Featured Replies

פורסם

יש לאחי שרת של nas

רציתי לדעת האם אפשר לאחסן בו שרת משחק?

ובכללי איך בעצם פותחים שרתי משחק- הכוונה שלי זה לא שתתנו לי מדריך אני יודע שזה לא בדיוק המקום, הכוונה שלי זה נניח יש לי את הקופסא מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לנהל שרתי משחק, יש לו אפשרויות של הקצאת זיכרון למשתמשים, הקצאת זיכרון לאתר.. זיכרון לשרת לא ראיתי.

אני מרגיש שאני עדיין לא ברור אז אתן דוגמא

אם אני הולך עכשיו לגוגל ורושם רייסלר שרתי משחק, מציעים לי לקנות מה שנקרא סלוטים, שזה בעצם כמה משתמשים שאני רוצה לקנות שאוכל לפתוח להם שרתים.. תגיד לקנות 32 סלוטים ואז יכול לפתוח 2 שרתים, על מה בעל השרת עובד בעצם כדי להקצות שרתים.

נערך על-ידי avicii962

פורסם

קודם כל, מה הקשר פה לIT?

מה זה "שרת NAS"? אתה מדבר על appliance או מחשב שמשתמש למטרות NAS?

אם זה סתם מחשב, אז תתקין עליו מה שבא לך.

לא ברור מה זה בשבילך "שרת משחק". זה עדיין עובד במודל server-client ואין שם משהו מיוחד.

פורסם
  • מחבר
קודם כל, מה הקשר פה לIT?

מה זה "שרת NAS"? אתה מדבר על appliance או מחשב שמשתמש למטרות NAS?

אם זה סתם מחשב, אז תתקין עליו מה שבא לך.

לא ברור מה זה בשבילך "שרת משחק". זה עדיין עובד במודל server-client ואין שם משהו מיוחד.

למיטב ידעתי שרתים קשור לIT.

דבר שני-

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-nasserver&db2935350=2935353

שלישי אני משער שזה עובד על אותו עיקרון..

אין לי דרך להסביר מה זה שרת משחק אני השתדלתי להיות ברור למעלה ואני באמת חושב שזה ברור.

תודה על הניסיון בכל מקרה.

פורסם

אני לא מבין מה צריל להסביר פה... לא כתבת שאתה התגייסת או מתגייס ליחידה טכנולוגית בצה"ל לפני זה?

לא כל מה שהוא שרת או יש בו את המילה שרת זה IT.

על המוצרים שקישרת אליהם אי אפשר להתקין כל מה שבא לך.

הפיצ'רים שלהם עובדים בצורה של מודולים שאתה מוסיף או מסיר.

נגיד ויש לך מחשב שמארח משחק של Unreal. אתה בסה"כ מאפשר לשחקנים אחרים להתחבר אליך ולנהל את המשחק.

פורסם
  • מחבר
אני לא מבין מה צריל להסביר פה... לא כתבת שאתה התגייסת או מתגייס ליחידה טכנולוגית בצה"ל לפני זה?

לא כל מה שהוא שרת או יש בו את המילה שרת זה IT.

על המוצרים שקישרת אליהם אי אפשר להתקין כל מה שבא לך.

הפיצ'רים שלהם עובדים בצורה של מודולים שאתה מוסיף או מסיר.

נגיד ויש לך מחשב שמארח משחק של Unreal. אתה בסה"כ מאפשר לשחקנים אחרים להתחבר אליך ולנהל את המשחק.

בקשר להערה הראשונה-זה שאמרתי שאני מתגייס ליחידה שמתקשרת לIT לא אומר שאני יודע הכל על כל תחומי IT, בדיוק בגלל זה אני לומד ועושה דברים עכשיו גם בביתכדי להגיע מוכן לשירות עם הרבה ידע, אני מתגייס עוד קצת פחות משנה

עד השירות אני לומד מידע בכיתה יג' תחומים כללים ועובר תכנים של חיל מודיעין ובשירות יש לי עוד חצי שנה של קורסים אינטנסיביים אז הסר דאגה מלבך בקשר למכונתי לשירות.

דבר שני לא מצאתי מקום יותר טוב מה התעצבנת עליי, פשוט יכולת לענות מה שאתה יודע (כמו שעשית בסוף)

מצטער אם הבנתי אותך לא נכון ואתה לא מתייחס לזה בטון של עצבים אלא רק מסביר (כי כך זה נראה).

תודה בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים