פורסם 2004 במרץ 1621 שנים יש לי עכבר intellimouse explorer של מיקרוסופט והלד העיקרי שלו(זה שהחיישן קורא) נפגםבמקום כלשהו אמרו לי שהלד הוא לד מיוחד שכולל גם אינפרה אדום אנד שיט למרות שזה לא ניראה לי הגיוניהשאלה שלי היא איפה קונים כזה לד וכמה זה יעלה לי??(להלחים אני יודע זאת לא הבעיה)בעיקרון רציתי באמת לדעת אם מי שאמר לי שהלד הוא גם אינפרא אדם שיקר או סתם לא הבין מהחיים שלו או שבאמת מדובר בלד מיוחד שעולה בהתאם?
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים בעקרון הייתי מנסה לשאול את השאלה בפורום "מודינג", נראה לי יותר מתאים (רכישת לדים וכו').(אם אתה רוצה שאעביר - תודיע לי).
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים בכל חנות אלקטרוניקה גדולה יש כאלההשאלה אם אתה בטוח שהבעיה דוקא בלד ולא ברכיב אחר
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים מחבר כן בטוחכשאני מחבר את העכבר אז כל הכפתורים עובדים וגם הגלגלת אבל הלד המרכזי לא נדלקיכול להיות שזה החיישן עצמו אבל ניראה לי שזה הלד מהסיבה הפשוטה שהוא לא נדלקובקשר לאינפרה אדום??ואין אחריות כבר עברה שנה
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים זה ממש לא לד אינפרה, אבל זה כן לד מיוחד מהסיבה שהוא לד מאד חזק (ultra bright). אפשר להשיג כזה בארץ במינימום 5 שקל, מחיר גזלן יכול להגיע גם ל-30 שקל. יש כזה בכל חנות אלקטרוניקה גדולה שמכבדת את עצמה.
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים אין שום אינפרא אדום. לד רגיל לגמרי, פשוט חזק ביותר. קנה לד אדום חזק, וחבר אותו. אבל לפני זה תוציא את הלד המרכזי שיש לך עכשיו (ע"י הלחמה החוצה), ובדוק אותו עם נגד לראות אולי הוא(הלד) לא שרוף, ואולי זה בעיה אחרת במעגל שיש איזה נתק שאולי אפשר לתקן. אם הלד לא עובד, אז קנה לד חדש אדום וחזק. חזק הכוונה MCD גבוהה, עוצמת האור חזקה.
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים למרות שכבר הבהירו כאן שזה לא אינפרה אני יוסיף בקטנה.אם יצא לך לראות את ההוא בגלריה שהחליף את הלד האדום בלד כחול בעכבר שלו ככה שזה לא יכול להיות אינפרה (אם אני לא טועה אין דבר כזה אינפרה כחול).
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים יש משהו בסגנון לייזר כחול.(אם אני לא טועה, יש משהו סגנון. שמעתי על צורב DVD מיוחד של SONY או משהו כזה, שפועל על קרן כחולה,או משהו כזה. לא, לא שן כחולה..אין קשר לזה).אבל זה לא קשור.אני גם החלפתי פעם את הלד האדום שלי בכחול, בעכבר הקודם שלי,הלד הכחול לא היה סופר חזק, אבל הוא היה אולטרא בריט לא רע בכלל!והוא הצליח להפעיל את העכבר שלי בכיף!אבל אותו עכבר מת בגלל החוטים שמחוברים עליו, היה בהם נתק וכל פעם העכבר נותק והתחבר כזה מעצמו,ושניסיתי לתקן אותו ימים שלמים בסופו של דבר הוא שווק חיים, והלך לעולמו.. :'(אבל אין קשר לזה שהוא מת לבין הלד, כמובן!
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים זה לד רגיל.אבל למי שאמר שאין דבר כזה אינפרה.אז יש סוג מיוחד של חיישן,שעל קצה המזלג אפשר להגיד שהוא מורכב מלד אינפרה (לא פולט אור), ומפוטו-טרנזיסטור שמגיב רק מתי שהוא קולט את הקרן של הלד.יש כל מיני חיישנים כאלו, אני עבדתי פעם עם חיישן בשם CNY70 והינה הדפי נתונים שלו למי שמעוניין כדי להבין יותר על מה אני מדבר (קיימים גם חיישנים שמורכבים במין גשר אחד מול השני ומגיבים מתי שחפץ נכנס בינהם...):
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים אם אתה קונה לד אדום חדש הייתי ממליץ לך שתקנה עם עוצמה בערך 7000-8000mcd. זה בערך העוצמה שהעכבר צריך כדי לדייק.
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים יש פה באתר (בגלרייה) אחד שעשה מוד לעכבר והחליף את הנורה... שאל אותו איך הוא החליף והוא רשם שהעכבר עובד פיקס. דרך אגב.. הוא החליף לנורה כחולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.