פורסם 2002 במרץ 3023 שנים יש לי את הכרטיס -ATI RADEON 64MB DDR VIVO.ואני מעוניין באוברקלוקינג.אך איני מוצא את זמני הגישה של הזיכרון - הכוונה ל-XNS.(X מיצג מספר.)מישהו יכול לעזור לי בעיניין?
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים כרטיס מעולה...אם קנית אותו בגרסאת ה- Retail אז מהירות הזיכרונת אצלך היא 5.5ns = 183Mhz X2 = 366Mhz.אם קנית אותו בגרסאת ה- OEM שנמכרת בארץ אז מהירות הזיכרונת אצלך היא 6ns = 166Mhz X2 = 333Mhz.בכל מקרה אתה יכול לעשות לו אוברקלוק די טוב דרך ה- Radeonator ולאחר מכן בעזרת המדריך דרך ה- Radeon BOIS editor...
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים איך חישבת את הזמן גישה של הזיכרון?כי למשל אצלי יש mx400 של אסוס והזמן גישה זה 7.5 ובגינוורד הזהה יש זמן גישה של 7 ושניהם פועלים באותה מהירות
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים מהזיכרון... תראה... יכול להיות שאיזה יצרן החליט לשים זיכרון 7ns שיעבוד ב- 166Mhz אבל זה לא נראה לי כלכך למרות שהזיכרון יכול לעבוד בכזאת מהירות.
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים על שלי יש זיכרון etrontech ועל הגינוורד נראה לי סאמסונג........בדקת באתר של ati פשוט מה הזמן גישה לזיכרון?
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים מחבר בכל מקרה אתה יכול לעשות לו אוברקלוק די טוב דרך ה- Radeonator ולאחר מכן בעזרת המדריך דרך ה- Radeon BOIS editor...יש גירסה לWIN98 של RADEONATOR?ניסיתה אוברקלוקינג עם הכרטיס?ספר פרטים אם כן.
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים מחבר בכל מקרה אתה יכול לעשות לו אוברקלוק די טוב דרך ה- Radeonator ולאחר מכן בעזרת המדריך דרך ה- Radeon BOIS editor...יש גירסה לWIN98 של RADEONATOR?ניסיתה אוברקלוקינג עם הכרטיס?ספר פרטים אם כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.