עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2014 - מבצעים בחו"ל.

Featured Replies

פורסם

radioshack הורידו את המחיר על ה-fire tv ל-80 דולר ויש 25 דולר הנחה מה שמביא את המחיר ל-55 דולר. (הוא היה במלאי לפני שעתיים)

http://www.radioshack.com/amazon-fire-tv/1602966.html#.VI8uOiuUfg0

הזמנתי אותו לפני יומיים בערך במבצע שהיה בו הוא עלה 99.99 והיה 30 דולר הנחה מה שהביא את המחיר ל-69.99

שיחה קצרה לרדיו-שק והם זיכו אותי בהפרש המחיר!! גם תענוג של שירות וגם מחיר בדיחה של 55 דולר (60 עם מס) לסטרימר מעולה

• תגובות 1k
  • צפיות 613.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
radioshack הורידו את המחיר על ה-fire tv ל-80 דולר ויש 25 דולר הנחה מה שמביא את המחיר ל-55 דולר. (הוא היה במלאי לפני שעתיים)

http://www.radioshack.com/amazon-fire-tv/1602966.html#.VI8uOiuUfg0

הזמנתי אותו לפני יומיים בערך במבצע שהיה בו הוא עלה 99.99 והיה 30 דולר הנחה מה שהביא את המחיר ל-69.99

שיחה קצרה לרדיו-שק והם זיכו אותי בהפרש המחיר!! גם תענוג של שירות וגם מחיר בדיחה של 55 דולר (60 עם מס) לסטרימר מעולה

רוב השירותים שם לא זמינים בארץ (תקן אותי אם אני טועה..)

פורסם

אני מתכנן לשים עליו גם ככה xbmc ופופקורן.

אם אני ממש רוצה להשתמש בכל השירותים כמו נטפליקס והולו יש פשוט vpn

פורסם

בקשר לזה,

יש בבסט ביי את הקרום קאסט עם 90 ימים בGOOGLE MUSIC,חודשיים של HULU PLUS וה20$ קרדיט בPLAY סטור של גוגל.

בסט ביי מוסיפים לזה עוד 20$ של קרדיט בפליי סטור והכרום קאסט שם עולה גם 30$.

*המידע מDEALHACKER ואין לי אחריות על הנכונות שלו...

פורסם

^^ ה- $20 אקסטרה הם בתנאי שאתה רושם את המכשיר בגוגל לפני ה- 21 לחודש, לא נראה לי שעד אז מישהו יספיק לקבל אותו ולרשם.

פורסם

30 דולר פלוס מינימום 10 דולר משלוח.. זה כמעט 160 שח

עדיף במחיר הזה להזמין את המכשיר ב-150שח במבצע של buy2

עם קופון tv50

פורסם

מעניין אם נרשמים עם הכרומקאסט שנמכר ב- BUY2 מקבלים את ה- $20...

עריכה:

הזמנתי, במחיר כזה חבל לחשוב פעמיים. תודה.

מעניין, כתוב שם: "אין כפל מבצעים, לא ניתן להפעיל קודי הנחה על מוצר זה."

ולמרות זאת הקוד התקבל, הכדור עכשיו בידיים שלהם נראה מה יהיה...

נערך על-ידי LazyCat

פורסם

לידיעתכם, מי שמזמין עם ה Air Mail בשיפיטו - הוא מאוד איטי, הזמנתי דרכם ב 3 לחודש כרוםכאסט ואין לי מושג איפה הוא נמצא כרגע. הטראקינג דרך השילוח הזה דפוק לגמרי

נערך על-ידי Barel1

פורסם

http://www.reddit.com/r/buildapcsales

המבצעים הראשונים פה של הסטריקס והמעבד פשוט מפגרים.. עד כמה ריאלי זה להזמנה דרך שירות משלוחים כלשהו? שווה את הטרחה?או לא אפשרי?

פורסם
לידיעתכם, מי שמזמין עם ה Air Mail בשיפיטו - הוא מאוד איטי, הזמנתי דרכם ב 3 לחודש כרוםכאסט ואין לי מושג איפה הוא נמצא כרגע. הטראקינג דרך השילוח הזה דפוק לגמרי

אני אתמול קיבלתי מהם חבילה. הגיעה אחרי 3 שבועות. גם אני פחדתי שלא תגיע או משהו, כי גם לא עשיתי לה ביטוח. עכשיו אני מחכה לעוד חבילה מהם, לפחות לה כן עשיתי ביטוח.

בכל אופן, אי אפשר לעקוב אחרי חבילות ב-AIR MAIL.

פורסם
אני אתמול קיבלתי מהם חבילה. הגיעה אחרי 3 שבועות. גם אני פחדתי שלא תגיע או משהו, כי גם לא עשיתי לה ביטוח. עכשיו אני מחכה לעוד חבילה מהם, לפחות לה כן עשיתי ביטוח.

בכל אופן, אי אפשר לעקוב אחרי חבילות ב-AIR MAIL.

הם נתנו לי מס' מעקב והצלחתי לעקוב ועכשיו זה תקוע על "In transit to USPS tracking#: LM714307285US" והמספר הזה בכלל לא עובד :S אז אני פשוט יחכה אין לי ברירה אחרת..

אני מקווה שזה יגיע עד סוף החודש שאני יוכל לנצל את ההטבה של הכרוםכאסט לפי מה שהבנתי שמי שמפעיל את הכרוםכאסט שלו אחרי ה7 לחודש עד לסוף השנה (אני חושב) יקבל את ההטבה.

פורסם

אצלי המוצר נשלח ב3/12/14 בAir Mail.אתמול הוא כבר היה בסניף שלי והיום לקחתי אותו מהדואר.

סה"כ : 13 ימים. כנראה זה עניין של מזל...

פורסם

תגידו? מה לגבי דואר ימי, כמה זמן זה לוקח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים