עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2014 - מבצעים בחו"ל.

Featured Replies

פורסם

לא יכול לקרות מצב שהם ישלחו אותך להוציא אישור סוג, או שגם במצבים כאלו הם לא מערבים אותך?

• תגובות 1k
  • צפיות 613.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא תוכל לקבל אישור. בנתב זה פתוחים תדרים שאסורים לשימוש ע"י אזרחים בישראל. אם אתה קונה בארץ המכשיר מגיע עם קושחה מיוחדת לישראל שבה התדרים הללו חסומים.

פורסם

אני יודע.

כוונתי היא האם אמאזון בכל זאת ישלחו אותך למשרד התקשורת, או שבמצב כזה או שהם מסדרים לבד באם אפשרי או שמחזירים לחו"ל.

פורסם

לא ניסיתי אף פעם. אם אתה מזמין ציוד תקשורת, תקפיד להזמין מאמאזון אירופי כלשהו. יש תאימות טובה יותר מול מה שמותר אצלנו ולטעמי סיכוי יותר טוב שיקבל אישור משרד תקשורת במקרה הצורך.

פורסם

בד"כ אמזון מסודרים ומודעים לחוקים המקומיים של הארץ אליה הם שולחים, אך נראה לי שהמקרה הזה נופל בין הכיסאות או שתתבקש להמציא אישור או שהחבילה תחזור לאמזון.

עריכה:

אומנם כתוב שהמוצר נשלח לחו"ל, אבל אם תוסיף אותו לעגלה ותבחר בכתובת ישראלית, תקבל הודעה שהוא לא נשלח לישראל.

עריכה #2:

מוזר ניסיתי שוב וההודעה לא הופיעה, כלומר הם כן ישלחו לארץ. אותו דבר קרה לי פעם עם שעון פולאר.

נערך על-ידי LazyCat

פורסם

מצויין הזמנתי :)

פורסם

הזמנתי Archer C7.

אם זה לא יצליח - לא הפסדתי כלום כי אמזון יחזירו לי את הכסף (המשלוח הוא עליהם) - אם אני לא טועה..

אם זה יצליח, הרווחתי ראוטר 1750AC נחמד במחיר של 330 שח.

פספתי משהו? עדיף לבטל?

נערך על-ידי Access Denied

פורסם

לדעתי אין לך מה להפסיד. אולי יתפלק מתחת לרדאר

פורסם
הזמנתי Archer C7.

אם זה לא יצליח - לא הפסדתי כלום כי אמזון יחזירו לי את הכסף (המשלוח הוא עליהם) - אם אני לא טועה..

פספתי משהו? עדיף לבטל?

תעדכן מה נסגר בסוף עם המשלוח

פורסם

אם אני לא טועה, קראתי איפשהו באמזון שבמקרה של החזרות, לא תוחזר עלות המשלוח. השאלה האם זה תופס גם מאי מסירה/החזרה כזו.

- - - תגובה אוחדה: - - -

לגבי ה TP-LINK Archer C7 AC1750 , קראתי בתגובות שאנטנות 2.4Ghz הן הפנימיות, והחיצוניות הן 5Ghz. אם כך, הקליטה של תדר 2.4ghz תהיה מספיק טובה?

אני חושב להזמין.

פורסם
הזמנתי Archer C7.

פספתי משהו? עדיף לבטל?

איך יצא לך 330 שח? לי יוצא 380 שח כולל משלוח ומע"מ. (94$)

עריכה: ויתרתי על הרעיון. ה TL-WDR4300 עולה בישראל 314 שח כולל 3 שנות אחריות יבואן רשמי. ואני לא באמת צריך את היכולות של ה C7.

נערך על-ידי Roger That

פורסם

למי ששאל על מדיניות המיסים של אמזון - קיבלתי עכשיו הודעה שהם מזכים אותי על 0.24$ הפרש בין המס שחושב למס שחויב בפועל :rolleye0018:. עבר כחודש וחצי מאז ההזמנה.

פורסם

על שקל? לא טעית בסכום?:s0927:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים