פורסם 2014 בדצמבר 411 שנים אתה יכול להחזיר את הפקדון. יש לך אפשרות באתר שלהםמה זאת אומרת? הכוונה היא לפיקדון של המיסים. איך ניתן להחזיר אותו?
פורסם 2014 בדצמבר 411 שנים לא צריך לעשות שום דבר.כל גביה עודפת תוחזר ביוזמת אמאזון לכרטיס האשראי תוך 60 יום.
פורסם 2014 בדצמבר 411 שנים אוקיי..בסוף שילמתי ל-SHIPITO עוד 2$ כדי שיצלמו את המוצר עצמו שבתוך החבילה, ועכשיו יש לי ביטוח גם לנזק. מה אני אעשה, ה-SSD יקר לי מדי מאשר שיגיע פגום.
פורסם 2014 בדצמבר 411 שנים אוקיי..בסוף שילמתי ל-SHIPITO עוד 2$ כדי שיצלמו את המוצר עצמו שבתוך החבילה, ועכשיו יש לי ביטוח גם לנזק. מה אני אעשה, ה-SSD יקר לי מדי מאשר שיגיע פגום.בחרת במשלוח air mail? (סתם לדעת)
פורסם 2014 בדצמבר 411 שנים בחרת במשלוח air mail? (סתם לדעת) כן - - - תגובה אוחדה: - - - תראו איך אמזון מטפלים בחבילות. מגניב!
פורסם 2014 בדצמבר 511 שנים למישהו יצא פעם להזמין מאמאזון ישירות לארץ מוצרים החייבים במיסים?האם בסופו של דבר התשלום הוא רק עבור המיסים, או שבנוסף יש עמלות UPS/DHL המשולמות מהפיקדון שנלקח בעת התשלום? (להזמנה של 160$ יש פיקדון של 68$...)
פורסם 2014 בדצמבר 511 שנים המקסימום שתשלם הוא המחיר שאמזון לוקחת. אם המיסים יוצאים פחות אז הם מחזירים.
פורסם 2014 בדצמבר 511 שנים אתה לא מקבל פירוט אז בפועל אי אפשר לדעת.אבל מתוך עשרות הזמנות בממוצע שילמתי אפילו קצת פחות מאחוז המס המתאים.
פורסם 2014 בדצמבר 511 שנים לא צריך לעשות כלום. לדעתי כמעט בכל המקרים קיבלתי את ההחזר בתום 60 יום המוצהרים.
פורסם 2014 בדצמבר 511 שנים תודה.בהזדמנות זו - מישהו הצליח לעלות על החוקיות של נשלח לארץ ומה לא? (לפחות מבין המוצרים הנמכרים על ידי אמאזון)
פורסם 2014 בדצמבר 511 שנים לא ממש יש דרך לדעת. לפעמים זה גם משתנה. פתאום משהו שנשלח לא נשלח יותר, ולהיפך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.