עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2014 - מבצעים בחו"ל.

Featured Replies

פורסם

ו 16$ משלוח יוצא 110 ש"ח.

עדיף לרכוש 2 יחידות, תוספת של 2$ למשלוח, יוצא 85 ש"ח ליחידה, מקסימום תמכור ביד2 ב 100 ש"ח

• תגובות 1k
  • צפיות 613k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו יודע מה קורה אצל אפל בבלאק פריידי?

פורסם
מישהו יודע מה קורה אצל אפל בבלאק פריידי?

בעיה לקנות אצלהם מחו"ל לא?

אני יודע שהרשתות כמו BESTBUY וWALLMART וכאלה מורידות 100 דולר מהמכשירים אבל רק בהתחייבות לחוזה של שנתיים.... זת'ומרת יוצא 100 דולר במקום 200 על האייפון 6 16GB

פורסם

יש לי משפחה בקנדה, אז פחות בעיה.

פשוט יש לי רשימת קניות די גדולה של דברים מאפל (אייפון 6 64GB, אייפד אייר 2 וכיסוי בשבילו)

פורסם

לא פותח פה דיון אלא רק שאלה קצרה - לדעתכם מי שלא צריך עכבר לגיימינג שווה שיקח את ה-G700S הזה או ה-PERFORMANCE MX?

אולי שווה בכלל לחכות למבצעים בארץ ב-KSP/אייבורי כך שאולי יצא כדאי לקנות מהם...

פורסם

G700S בחיים לא יגיע בארץ קרוב למה שהולך באמזון.

אפילו עם 1+1, במחיר הנוכחי שלו זה יעלה יותר.

פורסם

^צודק לגמרי. ב-255 ש"ח לא תשיג את העכבר ביותר נמוך בארץ... כשהמחיר שלו בארץ כ-650 ש"ח, הוא לא ירד 60-70 אחוז...לא משנה איזה מבצע.

ממליץ לקנות. במחיר כזה אין מה לחשוב אפילו.

פורסם

שנה שעברה ב-BF הוצאתי את ה-G700S באופן עקרוני חינם, הייתה אותה הנחה באמזון (49.99) והביטקוין הרקיע שחקים, אז בזבזתי 0.07 ביטקוין (שכריתי במו כרטיס מסכי!) על גיפט קארד לאמזון, וקניתי את ה-G700S.

הרכישה הראשונה (והאחרונה) שלי עם ביטקוין. :P

פורסם

ודעתכם עליו מבחינת נוחות לשעות רבות מול ה-Performance MX?

פורסם
שנה שעברה ב-BF הוצאתי את ה-G700S באופן עקרוני חינם, הייתה אותה הנחה באמזון (49.99) והביטקוין הרקיע שחקים, אז בזבזתי 0.07 ביטקוין (שכריתי במו כרטיס מסכי!) על גיפט קארד לאמזון, וקניתי את ה-G700S.

הרכישה הראשונה (והאחרונה) שלי עם ביטקוין. :P

זה עדיין לא ממש חינם אבל סבבה אני מבין למה התכוונת.

זה בהחלט מרגיש כמו חינם. אני קניתי את הלפטופ שלי עם כסף שמכרתי מביטקוין :biggrinangelA:

- - - תגובה אוחדה: - - -

יש כל יום באמאזון אפפ חינם

אני חושב שזה רק עבור אנדרואיד (לי יש אייפון אז שמישהו יבדוק אם זה באמת חינמי)

http://www.amazon.com/b/ref=br_imp?_encoding=UTF8&node=2350149011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-billboard-3&pf_rd_r=09VZV66QD39N7H7S9XKV&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=1976490162&pf_rd_i=desktop

פורסם

רק אנדרואיד.

גם אני ראיתי, התלהבתי, התאכזבתי

פורסם

הזמנתי בסוף את ה-G700S וגיימפד F310, מקווה שעשיתי בחירה נכונה, ומקווה שלא ייקחו ממני מע"מ. תודה לעוזרים

פורסם
ודעתכם עליו מבחינת נוחות לשעות רבות מול ה-Performance MX?

הייתי במקום שלך BF שעבר, בסוף הזמנתי את הMX עכבר מדהים, אם אתה לא גיימר כבד אין שום הגיון בלקנות את הG700S הוא באופן כללי פחות טוב מהMX לצרכים משרדים.

הבטרייה של הMX מחזיקה לי בין שבוע וחצי לשבועיים, ויוצא לי גם לשחק משחקים קלים לא מעט, הבטרייה של הG700S מחזיקה בערך יום בשימוש אינטסיבי ו3 ימים בשימוש רגיל, גם להטעין פעם בשבועיים מחרפן אותי אני לא יודע אם הייתי מסוגל להתמודד עם הטענה תכופה יותר.

אם כבר עכבר אלחוטי למשחקים אז הG602 עדיף לדעתי, כמעט בכל מקום שקראתי הוא מומלץ יותר מהG700S, והיתרון היחיד של הG700S זה ה1000GHZ לעומת ה500GHZ ב602 הבדל שגם ככה לא מורגש אבל טוחן את הבטרייה, ב602 יש 250 שעות בשימוש אינטסיבי ו1400 בשימוש במצב חיסכון.

החסרונות שמצאתי בעכבר הזה במהלך השנה שאני משתמש בו, הוא שהכפתור הגדול באזור האגודל לא כל כך נוח לשימוש וגם במשחקי FPS יש קטעים שמרגישים שהוא לא מתפקד כמו עכבר חוטי.

פורסם

אני הגעתי למסקנה דומה והזמנתי את ה-G602. לפי הסקירות יש לו חיישן אופטי מדויק יותר, הוא מתאים יותר לאחיזת claw, הסוללה מחזיקה שבועות.

פורסם

נו מהה אז נדפקתי עם הg700s?? לבטל תהזמנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים