עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2014 - מבצעים בארץ

Featured Replies

פורסם

קצת הומור- ראיתי שמישהו שלח סרטון במבצעי חו"ל ונזכרתי שגם בארץ יש לנו - ישן אבל ממש מתאים ל-Black Friday

רק היום מבצע לחגים! 50% הנחה על כל המוצרים שקיבלו 50% הנחה לפני החגים!

מהרו! המבצע מסתיים היום ונמשך עד סוף השנה!

מרתפי אלקטרוניקה:

• תגובות 331
  • צפיות 184.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
איזה דגם של סיביריה? ואתה אומר שהסיביריה עדיפות על הRazer Kraken 7.1 USB?

מצטרף לשאלה

פורסם

Belgid יש אישור? וגם מה עדיף לחיבור האוזניות 3.5mm או USB, הכרטיס קול שלי הוא המובנה בלוח האם.

פורסם

היי :) אני חדש כאן ואני אשמח לקצת עזרה...

אני מחפש לקנות ראוטר שהוא יהיה מספיק יציב בשביל לשחק דוטא 2 דרך סטים

בבאג וKSP יש 20% הנחה על הראוטרים וגם באייבורי המחירים פשוט יחסית נמוכים

תקציב: עד 200... (250 בחריגה מוגזמת)

עריכה: מומלץ שיהיה גם חיבור לקווי

פורסם
Belgid יש אישור? וגם מה עדיף לחיבור האוזניות 3.5mm או USB, הכרטיס קול שלי הוא המובנה בלוח האם.

מדובר בדגם הזה בבאג:

Steelseries Siberia V2

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14508

יש לי את גירסת ה3.5mm, מתחברת עם 2 בננות, מיקרופון ושמע. מי שירצה לחבר אותן ללוח יצטרך מאריך PL3.5mm.

המחיר מעולה, האוזניות מומלצות לכל הדיעות, יש עליהן חוות דעת מקיפה כאן בפורום.

לא יודע האם גירסת ה-USB עדיפה, לא ניסיתי ואני לא יודע מה התהליך שצריך לעשות בכל פעם שמחברים אותן למחשב, יש מצב שהכל אוטומטי ואז זה מעולה, היה נחמד עם מישהו עם ניסיון ייתן עליהן חוות דעת. הן גם עולות 100 ש"ח יותר.

פורסם

אם אני לא טועה הדגם הזה שנמכר בבאג אינו מספק חווית סאונד היקפית כמו ה RAZER לא?

פורסם
קצת הומור- ראיתי שמישהו שלח סרטון במבצעי חו"ל ונזכרתי שגם בארץ יש לנו - ישן אבל ממש מתאים ל-Black Friday

רק היום מבצע לחגים! 50% הנחה על כל המוצרים שקיבלו 50% הנחה לפני החגים!

מהרו! המבצע מסתיים היום ונמשך עד סוף השנה!

מרתפי אלקטרוניקה:

חחחחחח גדול!!!

טוסטר משולשים!!!!

פורסם
אם אני לא טועה הדגם הזה שנמכר בבאג אינו מספק חווית סאונד היקפית כמו ה RAZER לא?

הביקורות ברשת מראות שהסיביריה עדיפה, וגם הנתונים היבשים נותנים עדיפות גדולה לסיביריה.

פורסם

זה לא מה ששאלתי - אתה עונה על הכללי

אני שאלתי על עניין הסאונד 7.1 ההיקפי?

פורסם
זה לא מה ששאלתי - אתה עונה על הכללי

אני שאלתי על עניין הסאונד 7.1 ההיקפי?

עניתי לפי הנתונים שיש לי, לא ניסיתי את הרייזר.

פורסם

האוזניות של RAZER ידועות בביקורות מאוד פושרות, אם אתה רק משחק אז הן בסדר אבל נראה כאילו רוב האנשים שניסו לשמוע איתן מוזיקה מאוד לא אהבו את מה שהם שמעו.

בקשר לסראונד, אם יש כמה רמקולים בכל צד אז זה בולשיט וכדאי להתרחק מהמוצר, אם יש רמקול אחד בכל צד אז זה רק מניפולציה בתוכנה. התוכנה של רייזר זמינה בחינם (אני אישית מאוד לא אהבתי), את SBX אם אני זוכר נכון אפשר לקנות (עדיף לקנות כרטיס קול תומך של CREATIVE ולא את התוכנה בנפרד), השאר מגיעים עם כרטיסי קול שונים.

בכללי HEADSETS בדרך כלל לא משהו, הגירסה השניה של הסיביריה טובה אבל השלישית לא, ה HYPERX CLOUD גם טובות ואפשר להזמין אותן מ AMAZOM אבל הן יקרות יותר. דגמים אחרים שטובים עולים כל כך הרבה כסף שעדיף לקנות אוזניות רגילות ומיקרופון בנפרד.

פורסם

אני מחזיק את הסיבריהV2 גירסת ה USB (שהוא כרטיס קול חיצוני) - אין תלונות. אני מאוד אוהב אותן, נוחות, שומעים טוב. אין תלונות.

פורסם
אני מחזיק את הסיבריהV2 גירסת ה USB (שהוא כרטיס קול חיצוני) - אין תלונות. אני מאוד אוהב אותן, נוחות, שומעים טוב. אין תלונות.

מחברים ל-USB וזה עובד בצורה אוטומטית? בלי שום תהליכים בדרך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים