עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2014 - מבצעים בארץ

Featured Replies

פורסם

באג:

oyhee05d2yft.jpg

1. נגן Sansa משתתף במצבע 50% על הפריט השני למרות שבפרסומות מצויין מבצע של 80% על הפריט השני.

2. הנגן כחול שלא משתתף במבצע זהה לחלוטין לסגול ולשחור (4GB), רק שהם עולים 179 ש"ח. כלומר המחיר הועלה לפני המבצע.

- - -

כרגיל, פה ושם יש מבצעים טובים, כל השאר על הפנים. 99 אחוז מהפריטים בחנות ב"מבצע".

• תגובות 331
  • צפיות 184.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מבין איך הדברים האלה עוד לא נכחדו מהעולם. אני כרגע ממתין למבצעים של EK ולאיזה מבצע חטף על SSD באמאזון.

פורסם

ממש בזבוז זמן המבצעים בארץ השנה (לא ששנה שעברה היו כאלה מוצלחים). למעט TMS שעשו כמה מבצעים נחמדים, הרשתות הגדולות יצאו מעפנות כמו תמיד.

פורסם

במרחקים קצרים קליטה טובה ויציבה, לא יכול להעיד על מרחקים גדולים יותר.

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13306

כרטיס רשת TP-LINK TL-WN822N ב63 שקל שווה משו?

במרחקים קצרים קליטה טובה ויציבה, לא יכול להעיד על מרחקים גדולים יותר.

69 ש"ח בזאפ.

פורסם
לא מבין איך הדברים האלה עוד לא נכחדו מהעולם. אני כרגע ממתין למבצעים של EK ולאיזה מבצע חטף על SSD באמאזון.

מחכה לSanDisk Extreme Pro SSD או שראית משהו אחר שווה?

פורסם

חוויה קטנב שקרתה לי לפני שנתיים בבלק פריידיי של באג. היו מבצעים אחד פחוס אחד ובדיוק נהרסו לי האוזניות של הפלפון אז הלכתי לראות מה קורה שם מפה לשם לקחתי אוזניות של skullcandy בעלות של 150 ש"ח ועכבר למחשב שאני לא זוכר כמה הוא עלה אבל לקחתי בהרגשה ש"דפקתי את המערכת". בכל זאת 1+1. בקיצור ולעניין אחרי ישבוע בערך סתם בשביל הספורט הלכתי לראות אם המחירים השתנו...ואכן ראיתי שהאוזניו שקניתי ב"מבצע" פתאום צנחו למחיר של 79 ש"ח. מסקנה: המבצעים בבאג הם עבודה בעיניים ואני מניח שלא רק אצלם....תהיו חכמים ותבדקו טוב שאכן המבצעים שאתם מסתכלים עליהם משתלמים. ולטעמי עד כה כל המבצעים שראיתי בשרשור הזה לא שווים כלום...

פורסם

לא מדויק.

אני שוקל ברצינות לקנות Jabra Move שרק יצאו בישראל לפני חודש לערך. המחיר המלא הוא 489 וב-KSP עכשיו 317 ש"ח. אפילו באמאזון ואיביי המחיר הוא 99 דולר. איפה הקאטץ'? שמחר הן יהיו 200 שקל? אני בספק רב

פורסם

חחחחח מה שעצוב זה שאנשים שלא מבינים באמת אוכלים את כל החרטא הזה של "מבצע!!!!! רק היום רק היום!! 80% הנחה!!!"

נו באמת....

אני רוצה להגיד "על מי אתם עובדים" אבל יש הרבה שהם כן עובדים עליהם עם מבצעי הבדיחה האלה.....

הם רק מוכיחים שהם לא שמים עלינו. לא אכפת להם.

עלוב.

פורסם

אל תכלילו. רוב המבצעים לא משהו..אבל אתה יכול להגיד לי למה האוזניות שהצגתי הודעה אחת מעלייך, המבצע לגביהן - מדוע הוא בדיחה בדיוק?

פורסם
אל תכלילו. רוב המבצעים לא משהו..אבל אתה יכול להגיד לי למה האוזניות שהצגתי הודעה אחת מעלייך, המבצע לגביהן - מדוע הוא בדיחה בדיוק?

לא ראיתי את המבצע הספציפי שאתה מציג אבל זה לא רלוונטי כי גם אם זה נכון אז זה דוגמה ממש יחידה מבין המון לוקשים וחארטות שנועדו לסנוור את הלקוח עם סלוגנים וסיסמאות "מבצע!!!" ענקיות.

תעשה את השיעורים שלך ואם המחיר בחול באמת דומה למחיר בארץ, לך על זה

פורסם

מסכים. תמיד צריכים לבדוק בזאפ/בחו"ל ולראות איך המחיר ביחס אליהם. לא להתפתות למבצע רק כי הוא תחת הכותרת - "מבצע"

פורסם

אני לא מבין למה כולם מתפלאים , כל שנה זה בדיוק אותו דבר ואותם "מבצעים". כן אפשר למצוא מבצעים טובים פה ושם

אבל לא יותר מדי , רק תדאגו להשוות מחירים לפני שאתם מגיעים לחנות.

פורסם

אני לא מבין מדוע אתם מזכירים את "חו"ל". שילוח לארץ באמצעות אמזון גלובל או BUY2USA + כל העלויות הנלוות גורם לרוב חלקי המחשב לעלות פחות או יותר כמו שהם עולים בארץ, אלא אם כן איזה דוד מביא את זה איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים