עבור לתוכן

בעיה: קו פיקסלים לאורך, LG LG LW570Y

Featured Replies

פורסם

יש לי טלוויזיה LG LG LW570Y כמעט בת 3 שנים. איבדתי את החשבונית אבל כן מצאתי התכתבות במייל עם הסוכן של החנות ממנה שקניתי את המסך (אספתי ישירות ממחסן ח.י). כלומר יש לי עוד חודש וחצי אחריות. קודם כל, חובה שתהיה לי את החשבונית או שהם יכולים לאתר זאת על ידי מספר סיריאל של המסך או משהו בסגנון? ולבעיה, אתמול ראיתי סרט עם המשפחה, הכל היה בסדר. ככה היה מאז ומתמיד. ולפתע, הדלקתי את הטלוויזיה היום בצהריים ואני מגלה להפתעתי קו ישר לאורך כל המסך, מלמעלה למטה. העברתי לעידן+, כיביתי, ניתקתי מהחשמל, חיכיתי 10 דקות. הדלקתי שוב ועדיין יש קו. מצאתי באינטרנט בעיות דומות אז הנה אותה בעיה כמו שיש לי: 8a57d123_vbattach232955.jpeg29f6838f_vbattach232956.jpeg מעולם לא נתקלתי בבעיה הזו אז אינני יודע אם הינה קבועה או זמנית. בכל מקרה אנסה ליצור קשר עם היבואן ח.י לגבי אחריות המוצר. בינתיים אשמח לדעת יותר פרטים על הבעיה ממי שיצא לו להיתקל בה. ודבר אחרון, במידה ויצטרכו להחליף טלוויזיה,ומאחר והיא כמעט בת 3, לא בטוח אם יש להם אותו דגם במלאי. מה אמורים לעשות במצב כזה? הם מחויבים להביא לי דגם דומה? למשל הטלוויזיה היא סמארט, תלת מימד וכו', אז אהיה אמור לקבל טלוויזיה עם אותה אפשרויות, לא? האם מקבלים חדשה או אחת שחזרה מתיקון? תודה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים