עבור לתוכן

גירסת קושחה ממולצת ל6740U ??

Featured Replies

פורסם

כרגע אני על 1.66

מחיפוש ברשת הבנתי שקיימת 2.55

אולם אני זוכר שפעם טכנאי של בזק המליץ לא לשדרג כי 1.66 מאוד יציבה אני לא זוכר אם הוא דיבר על 2.55

פורסם

2.55 גרסה ישנה, תתעלם מהמספרים, בכל מקרה אם מותקן לך 1.66 אז יש לך גרסת קושחה G1, בגרסה האחרונה עליו היא BZ_DSL-6740U_G1_R2v1.68.bin

מפה http://147.235.246.142/tmp, בכללי ממליץ לשדרג ל H1, כי ה G1 די ישן, אבל אם הוא עושה את העבודה..תמשיך איתו.

פורסם
  • מחבר

תאמת שהוא די דפוק

פורסם

הוא ישן, היה לי אותו, שדרגתי לg2, ואז רדפתי אחרי בזק איזה חודש, כדי להשיג g1 משומש, שבסוף שודרג לh1, ברגע שיצה ה6850u עברתי עליו. הבעיה הגדולה של הדגם שיש לך, שכמו שאמרתי הוא ישן, יש לו רק32 מגה ראם, ומעבד חד ליבה, וכרטיס רשת על חוטי שעובד בממשק PCI, אין הרבה מה לצפות ממנו.

פורסם
  • מחבר

ואיך אני יכול להשיג 6850?

פורסם

עצלי הוא בחיוב זיכוי של 10 שקל כל חודש, תבדוק מול בזק, לא יודע אם עוד ניתן לקנות אותו בדרך הזאת, הוא עולה 600 שקל, ניתן לחלק ל24 תשלומים, לא יודע אם שווה לך, עולי עדיף לקנות ראוטר טוב אחר ולחבר לשלך, ולהפוך למודם בלבד, אני פשוט בחרתי לשדרג, כי סתם מעצב שיש 2 קופסאות, אם כי בפועל, מחובר לי עליו סביץ giga, ל8 יציאות, כי בכל המודמים של בזק, חיבורי LAN, הם רק 100, אבל עצלי יש 2 מחשבים וnas בבית, אז אני באמת צריך מהירות תעבורה גדולה, בין המכשירים, לך עולי זה לא ישנה דבר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות.

אגב מה זה מחשבי nasi?

פורסם

אופס, התכוונתי NAS, מאגר רשת בעברית, זה פשוט קופסה אם כמה דיסקים קשיחים בפנים, שמחוברת לרשת, ואני יכול לגשת לקבצים מכל מחשב, או סמארטפון, מריץ איזה גרסת לינוקס, פשוט חיפשתי פתרון נוח וקטן, שיעשה את העבודה, יכול גם להוריד טורנטים, ולא צריך מחשב שלם, בשביל לגשת לקבצים כל פעם, לא כזה עסק יקר, אבל עד 2 דיסקים קשיחים, מעבר לזה, כבר לא הכי משתלם, אבל אי אפשר להרכיב לבד, משהו שיהיה באותו גודל כמו מוצר מוכן, שלי עלה 500 שקל, לא כולל דיסקים קשיחים.

פורסם
  • מחבר

נשמע מעניין לא ידעתי שיש אופציה כזאת. אני משתמש כיום בדיסק חיצוני שמחובר בUSB ל 6740.

אשמח לעוד פרטים על המוצר הזה

פורסם

אממ שימוש בדיסק USB אם ראוטר...היה לי ניסיון רע אם חיבור שכזה, פשוט כי החומרה בראוטרים, לרוב, מספיקה גג לשרת הדפסה, אבל שימוש כמכשיר nas, די בדרך כלל גרוע, בראוטרים של בזק, נוצר שרת smb, שידוע שכפרוטוקול, אם מהירות מעוד גרוע. בקשר למכשיר שיש לי, מדובר בD-link DNS-320L, ניתן להכניס עליו 2 דיסקים, בנוסף תומך במצב raid לשרידות קבצים, אם הולך דיסק אחד, עדין נשמרים בקבצים, אבל אני לא עובד איתו במצב כזה. דברים באמת חשובים, אני מגבה בקשיח USB חיצוני ושומר בארון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים