עבור לתוכן

איטיות בHOTNET

Featured Replies

פורסם

מישהו מחיפה שגם חווה באיטיות כמוני?

אני גולש בתשתית של 30 מגה ורוחב פס של ספק 100 מגה.

בדרך כלל במקראים נדירים יש איטיות קצת מורגשת בשעות ערב שזה לא בעיה כי אני לא שחקן אבל אתמול החל מ-5 בערב היה משהו גרוע שלא קרה לפני.

קצב הורדה לפי בדיקת רוחב פס של הוטנט, ספידטסט ועוד כלי בדיקה אונליין עולה שקצב הוא 20% מכל רוחב פס ומתדרדר בין 10% - 20% עם קפיצות עד 90% מרוחב פס. ג'ימייל, פייסבוק לא הפסיקו טעינה שלהם ולא היה ניתן לעבוד נורמלית. סרטי יוטוב לא הוטעונו גם אבל לא היו ניתוקים שבדרך כלל קשה לזהות בחיבור ללא חייגן.

קצב העלאה לא קיים כמעט ולפי בדיקות רוחב פס הנ''ל קיבלתי הודעות שגיעה על זמן בדיקה ארוך מדי ותקלות LATENCY ERROR. לא יכולתי לעלות קבצים לשרת פרטי ו לענני של DROPBOX וכוי. כל פעם שניסיתי לעלות, הקובץ לא עלה בשלמותו ואז חיבור לשרת היה מתנתק ושוב מתחבר בשביל לעלות מחדש.

חשבתי "בעיית עומס" שקורת באיזורים שונים בארץ לאחרונה לפי תלונות משתמשים והיום כשביררתי נאמר לי שבעיה באיזור שלי. הבטיחו לשלוח SMS בסוף טיפול ולהפתעתי קיבלתי הודעת סיום טיפול אחרי חצי שעה. מה שמוזר זה שאחרי טיפול נשלח "הסכם מנוי" שוב פעם מאז יום הצטרפות להוטנט ורשום בפעם שמהירות לא 100 מגה אך 30 מגה. זה לא מפריע כי זאת התשתית שלי גם ולא עליתי מעבר לזה עד כה.

מעניין אם תקלה הייתה קיימת אם לא הייתי דואג ליצור קשר איתם...

פורסם

אני מחיפה, על תשתית של הוט ובזב"ל בתור הספק, ואתמול בערב באמת המצב היה קטסטרופה עד כדי כך שבשלב כלשהו העדפתי לחבר את המחשב דרך הפלאפון במקום לראוטר.

פורסם

עדיין יש לכם תקלה ? לי נראה שנפתר אבל גם שיניתי כמה דברים

פורסם

כל אחד עם המזל שלו

אין להם רמת שרות אחידה.

פורסם
  • מחבר

שוברים שיאים:

zi5y25weegmx.jpg

וזה כשהחיבור מועיל בטובו להתחיל את הבדיקה, היא לא מסתיימת, נתקעת באמצע.

פורסם

אצלי השרת בפ״ת עובד מצויין (הוט+הוטנט)

פורסם
  • מחבר

עוד דוגמא:

zoxuntkhzjbj.jpg

כבר הבנתי ממישהו שזו בעיה בעיקר למי שמשתמש בתשתית בזק.

פורסם

תתקשר להוט? בשעה כזאת תחכה רק חצי שעה-שעה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים