פורסם 2014 באוקטובר 3011 שנים שלום אני כרגע עם אוברקלוק למעבד 4690kלוח אם z97x gaming 74.4ghz 1.200vעם llc high C1e ו exist במצב אוטומטיהעניו הוא שאני לא רואה ירידה במהירות מעבד במצב שיגרה ולא במאמץלפי הAida 64
פורסם 2014 באוקטובר 3011 שנים מחבר את האמת שלא, רציתי לדעת מה ההשפעות של זה.הבנתי בגדול מה הן אמורות לעשות אבל האם להפעיל אותם עם OVERCLOCK.
פורסם 2014 באוקטובר 3011 שנים שאתה מבצא OC תבטל אותם, תבצע בדיקות יצבות וכו תגיע לאן שאתה רוצה, ולאחר מכן תתחיל להפעיל אותם ולבדוק את היציבות של המערכת.
פורסם 2014 בנובמבר 511 שנים מחבר גם שאפשרויות כבויות או דלוקות אותם תוצאות בבדיקות..ישנה בעיה אחת כאשר אני ב-FSX סימולטור טיסה..שהשימוש ב-CPU לא תמיד על מאה אחוז והספק כח עולה ויורד יש קריסה של שגיאת whea_uncorrectable_error 124לאחר בדיקה מצאתי שהבעיה הזאת מקושרת רוב הפעמים אל ספק הכח..עכשיו השאלה האם הגיוני כשאר האפשרויות C1E ו EIST דלוקות אז הספק קורס כשאר יש פיקים שמצריכים עוד כוח בסימולטור?
פורסם 2014 בנובמבר 511 שנים הכל הגיוני השאלה מה זה באמת, אם במצב שהם עובדים יש לך קריסות, אז משהו שמה לא יציב, מה בדיוק? זה עניין של ניסוי וטעייה, שחק עם ההגדרות ותנסה לראות אם זה מסדר את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.