עבור לתוכן

כרטיס מסך MX400 נתקע כאשר מעלים רזולוציה

Featured Replies

פורסם

פרטי המערכת: ג'יפורס 4 MX400 מריץ XP ומסך של IIYAMA.

הבעיה: כשאני מעלה את וינדוז רגיל אני מקבל את המסך של הלוגו של מיקרוספט ואז המסך נכנס למצב של סטנדבי.

אני יכול להיכנס לחלונות דרך VGA MODE אך כל פעם שאני מעלה את הרזולוציה (או רק נוגע בהגדרות של הכרטיס) המסך שוב פעם נכנס לסטנדביי.

עוד אינפורמציה: כבר לפני חצי שנה בערך הבחנתי שהמאוור שעל הכרטיס לא עובד. אך עד כה לא היתי לי בעיה בכזה סדר גודל (לפעמים המסך לא נדלק. - היתי מכבה ומדליק את המסך וזה היה מסתדר).

מה יכולה להיות הבעיה ? מסך ? (19" איכותי של IIYAMA כאמור..) כרטיס מסך (של צינאטק, לא איכותי במיוחד אבל עושה את העבודה..)

או ה XP ? אין לי עוד מחשב בסביבה על מנת לשלול את זה עם חומרה אחרת.

הממ... לכל מי שיש רעיונות אני אשמח.

פורסם

כנס לVGA MOD ותסיר את הדריברים של כרטיס המסך , עשה ריסטרט , נסה להעלות רזולוציה , לא עבד?

פתח את המחשב , תוציא את כרטיס המסך ותתחיל לנקות את המאורר שלו , תוציא את המאורר ותשמן אותו מבפנים עם שמן מכונות(WD30\40)

תראה אם זה עוזר , לא עזר? , נסה לקחת ממישהו כרטיס מסך אחר , עובד? תחליף כרטיס מסך , יכול להיות שהוא ניזוק כתוצאה מחימום יתר(אפשרות בהחלט סבירה אך לא נראה לי שזאת הבעיה).

אם גם הכרטיס של חבר שלך לא עובד עם המחשב , נסה לחבר את המסך למחשב אחר תקין לגמרי , אם זה גם לא עוזר , אז באמת שאני כבר לא יודע.

פורסם

אני רוצה להוסיף למה שהבחור כתב מעליי.

אולי הבעיה היא המסך עצמו..

נסה לחבר כרטיס מסך אחר למחשב שלך ולעלות רזולציות או לנסות לחבר את המסך הזה למחשב אחר ולראות אם הבעיה לא חוזרת על עצמה

פורסם

איך זה שכל gf2 יש מאוורר שלא עובד?

אתה חייב לבדוק אם המסך אולי עושה את הבעיות כי ידוע שהם מסכים עם הרבה בעיות

נסה לשנות את ההרצים לפני שינוי הרזולוציה ואולי זה ישתנה וכמו שאמרו כולם תבדוק את הכרטיס במחשב אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים