עבור לתוכן

מקש לכאורה לחוץ במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מחשב נייד שיש בו מקש לכאורה לחוץ, מה שגורם לחוסר יכולת לעבוד עליו. הוא די ישן אבל מלבד הבעיה הזאת הוא מ תפקד בסדר גמור לכן חשוב לי לתקן אותה.

עכשיו אני אסביר- בהתחלה כשגיליתי את התקלה חשבתי שהולך להיות משהו חמור יותר בכלל.. ששמעתי צפצופים בהפעלה,לרוב זה לא סימן טוב .אבל אחרי כמה זמן הוא נדלק ונכנסתי לדפדפן והבנתי שהבעיה שיש מקש שכאילו לחוץ, אני למשל בא להקיש כתובת נרשם כמה אותיות ואז זה כאילו הולך לחפש אותה..

אותו דבר בגוגל, ואותו דבר גם בישומים שהם לא יישומי דפדפן, עכשיו נכנסתי להגדרות מקלדת וכו' לא נראה כאילו שום מקש לחוץ שם.

אפילו החלפתי מערכת הפעלה לאובונטו (לא רק בגלל זה.. אבל זה מה שלמעשה הניע אותי לעשות את ההחלפה )

אין לי מושג מה התקלה ואיך אני יכול לפתור אותה..

עכשיו אני יודע שהתקלה היא משהו תוכנתי או הגדרתי ואין באמת מקש לחוץ מהסיבות הבאות

א. אני לא רואה על המקלדת שום מקש לחוץ חח

ב. אם היה מקש אנטר לחוץ הוא לא היה נותן לי לעבוד כלל ומציק ולא נותן לי לרשום כמה אותיות ואז לבצע פעולה

ג. נכנסתי להגדרות איפה שרואים את המקלדת ולא רואים מקש לחוץ.

תודה לעוזרים.

פורסם

מה הדגם המדויק של המחשב?

תנתק את המקלדת של המחשב ותחבר מקלדת חיצונית. כך תראה אם זה בעיה שנובעת מהמקלדת בכלל.

פורסם
  • מחבר
מה הדגם המדויק של המחשב?

תנתק את המקלדת של המחשב ותחבר מקלדת חיצונית. כך תראה אם זה בעיה שנובעת מהמקלדת בכלל.

זה מחשב נייד, ניתקתי דרך ההגדרות .. קצת קשה לנתק פיזית.

המחשב- packard bell pew91

פורסם

1)

2) ניתקת וחיברת מקלדת נוספת וזה עדיין עושה את הרעש?

3) מאיפה הגעת למסקנה שזה המקלדת?

4) תעשה בדיקת וירוסים/מלוור אולי זה משהו דומה (תעשה עם Malwarebytes סריקה, זה תמיד טוב)

פורסם
  • מחבר
1)

2) ניתקת וחיברת מקלדת נוספת וזה עדיין עושה את הרעש?

3) מאיפה הגעת למסקנה שזה המקלדת?

4) תעשה בדיקת וירוסים/מלוור אולי זה משהו דומה (תעשה עם Malwarebytes סריקה, זה תמיד טוב)

להפך תקרא את ההודעה שלי שוב, לא הבנת.. אני דווקא טוען שזה לא המקלדת חח

בכל מקרה המחשב נייד שלי כל הברגים שלו אכולים אין דרך לפתוח אותו מבלי להזיק לקופסא, 99 אחוז שזה לא המקלדת אז אני מחכה לעוד תגובות לאופציות שזה יכול להיות.

נערך על-ידי avicii962

פורסם

תחבר מקלדת בUSB ותבדוק אם זה קורה.

אם זה עדיין קורה אז זה תוכנתי

אם זה לא קורה אז זה בעיה חומרתית במקלדת של הלפטופ (בהנחה שהמקלדת החיצונית שאתה מחבר תקינה ב100% כמובן...)

פורסם
  • מחבר
תחבר מקלדת בUSB ותבדוק אם זה קורה.

אם זה עדיין קורה אז זה תוכנתי

אם זה לא קורה אז זה בעיה חומרתית במקלדת של הלפטופ (בהנחה שהמקלדת החיצונית שאתה מחבר תקינה ב100% כמובן...)

עדיין קורה, אני יודע שזה תוכנתי.. רק שאין לי מושג איך לפתור את זה

פורסם

איך החלטת שזה בעיה במקלדת ?

לא ברורה הבעיה שלך בכלל.

נשמע (לי) שזאת אולי בעיה במשטח העכבר.

תבטל אותו ותיבדוק.

פורסם

איזה מקש כביכול לחוץ?

פורסם
  • מחבר
איזה מקש כביכול לחוץ?

לא יודע בדיוק כי אני לא מכיר פונקציות של כל מקש.. אני רק יודע שזה לא אות או מספר כי לא נכתב כלום, ויכול לשער שזה אנטר או כל מקש שעושה פעולה דומה..

מפני שנגיד בהפעלת המחשב עוד לפני המעבר למערכת ההפעלה הסמן _ (קו תחתון)

יורד למטה הרבה עד שהמערכת רצה (זה מה שגורם למחשב גם להשמיע צפצופים, גילינו את זה בדיעבד)

אני אבדוק את האופציה של עכבר ואריץ סריקת וירוסים ואחזור עם תשוובת.

עוד משהו- מקש שזיהינו שלא עובד המקש V-

שזה בעיה בפני עצמה, אבל ייתכן שהיא קשורה לזה.

נערך על-ידי avicii962

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים