עבור לתוכן

מערכת קולנוע ביתית עד 20K

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפרום.

אני מעוניין לקבל את עצתכם בנוגע לבחירת מערכת קולנוע ביתית עד 20Kׁׁ( יש אופציה לחריגה עם זה מאוד משתלם).

המערכת עצמה תקנה לאחר שהורי ירכשו את הדירה החדשה(שזה יכול לקחת מספר חודשים).הדרישות מערכת עצמה הם:

1:המערכת חייבת להיות 5.1 ( מערכת קלאסית לחלוטין שני רצפתים מצדי המסך, מדפים מאחורי הספה או תלוים על הקיר, סאב, וסנטר)

אני לא מעוניין בשום פנים למערכת מושלבת.

2, השימושים: בעיקר סרטי פעולה אז חשוב שהיה את האפקט הקולנועי, המוזיקה עצמה שתשמע מערכת,היא מגוונות אבל לא תופסת יותר מדי

מקום, המוזיקה היא: מוזיקה ישראלית( שלמה ארצי, יהודה פוליקר ועוד רבים וטובים), מוזיקה יוונית, ראפ, פופ, ורוק תוצרת הארץ וגם חול.

3,בקשר לאיכות עצמה: חשוב שהסאונד היה כמה שיותר נקי, וטבעי במוזיקה, אבל שהיה עוצמתי , ועם הרבה בבסים בסרטים

מצטער על חוסר שימוש במונחים( אני לא בא מהתחום של קולנוע ביתי, אלה מסכים) אז אין לנו סך הכל דרישות יותר מדי גבוהות.

סך הכל רוצים לחוות מזה קולנוע ביתי לא בקולנוע ציבורי אלה בבית כמובן כמה שניתן במסגרת התקציב.

4, ב'קשר מה יזרם את כל הענינים: זה היה מחשב(יעודי) שהיה המרכז הבידורי בבית( סרטים, מוזיקה, תמונות וכל השאר).

אולי גם יצורף סטרימר איכותי של פופקרן או שיש המלצות אחרות?

5,אני מעוניין לקנות את המערכת אך ורק מיד ראשונה בגלל עניין האחריות ושיש על מי לסמוך בשעת תקלה.

השאלה שלי היא בעצם כזאת אם אני ישקול לקנות מערכת ביד-2 או מתצוגה האם יש אפשריות שתהיה אחריות?

אני מתכוון מחניות כמובן , ולא מאדם פרטי.

6,אשמח להמלצות לחניות מתמחות איכתיות בדגש על, אמינות, מחיר, מקצעיות,. באזור המרכז בלבד.

איני לא נייד אז לא יכול להסתובב בכל הארץ אלה רק באזורים שקרובים לאזור מגורי: תל אביב, חולון, ראשון ציון,ורמת גן.

תודה לעוזרים בברכה נתנאל.

פורסם

ממליץ לך לנסות ב-hometheatre.co.il

פורסם

חנויות מתמחות שאני מאוד אוהב

פיוז בגבעתיים

סטריאוסקופ ו-קרוסאובר בתל אביב

בקשר לרמקולים: אומגה-אודיו בחולון !!!!! ביקור חובה ;)

חנות המפעל, יצרן ישראלי - גאווה ישראלית

עוד ביקור חובה: אודיו-אקסטרים בתל אביב

ציוד משומש, מחזיק אך ורק ציוד ברמה הגבוהה ביותר. היי-אנד אמיתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים