עבור לתוכן

מחפש אפשרות לשדרג את הזכרונות במחשב הישן

Featured Replies

פורסם

חשבתי לקנות באייבי, אולי 2*4G או לקנות עוד סטיק של 2G , אבל לא יודע עד איזה מהירות הלוח אם שלי יתמוך, ולא יודע אם זה מומלץ "מחברות שונות" בהנחה שאני רק מצרף סלוט נוסף.

אם המחירים של הסלוטים לא יקרים, אני יכול להשקיע עד 400 שקל, יש לך המלצה עד איזה מהירות ואיזה סלוט מומלץ לי?

מצורף תמונת המפרט

08fac15b9d6d68e45ee3f883fa4312b3.png

פורסם

לפי מה שאני רואה ומבין יש לך זכרון מסוג ddr2 800mhz עם תזמונים של 5-5-5-15 (גם זכרונות דומים עם תזמונים שונים אמורים לעבוד לפי התזמונים האיטיים יותר).

הלוח אם שלך ככל הנראה תומך גם בסטיקים של 1066mhz אבל התוספת במהירות אינה משמעותית אך במחיר כן.

בהנחה ויש לך שלושה סלוטים נוספים, הייתי קונה שלושה סטיקים נוספים של 2GB כל אחד ומשדרג בסה"כ ל8GB.

במקרה הגרוע יש לך סלוט אחד נוסף בלבד ותשדרג ל4GB.

בנוסף, כדאי לך לקנות משומש מEBAY או בארץ מיד שנייה כי חדש עולה הרבה כסף לעומת DDR3..

מקווה שעזרתי..

נערך על-ידי OvO

פורסם

לפי אתר הלוח G31M3-F של MSI (קישור), הלוח תומך בעד 4GB של זיכרון DDR2 ב-2 מודולים, כלומר הוא יקבל מודולים בנפח של עד 2GB וכלל לא בטוח שהוא יעבוד עם מודולים בנפח של 4GB (כן, מסתבר שיש מודולי זיכרון DDR2 בנפח 4GB - דוגמא). הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא להוסיף עוד מודול זיכרון בנפח של 2GB כך שבסה"כ יהיו לך 4GB, אבל צריך לציין שבמקרה שלך עדיף שמודולי הזיכרון יהיו דומים עד כמה שאפשר (אני מבין מהתמונה שיש לך זיכרון דיי גנרי, שכן לא מוגדר עבורו יצרן או מספר סידורי), אז זה יכול להיות קצת בעייתי.

בקשר לקנייה - זה דיי בעייתי למצוא זיכרון DDR2 היום (הזיכרון הזה הולך ונעלם מהעולם). חיפוש ב ZAP (קישור) מעלה מספר תוצאות, כאשר מודול הזיכרון הכי זול עולה 123 ש"ח (זה או זה). הבעיה היא שאני לא מכיר את החנויות האלו, אז אתה תצטרך לבדוק אותן בעצמך.

אפשרות אחרת היא לקנות זיכרון משומש או זיכרון מ ebay, אבל במקרה כזה אין לך אחריות עליו.

נערך על-ידי smalul

פורסם
  • מחבר

איזה תותחי ענק אתם!!! תודה רבה לכם על התשובות הסופר מפורטות!!! :yelclap::character0009:

אני אנסה לחפש באייבי ואעלה כאן..

הבנתי שיש משהו עם מספר פינים או שזה לא רלוונטי.. נחפש מוכר עם פידבקים טובים ונקווה לטוב

פורסם

DDR2 זה DDR2 - מבחינה פיזית הוא יתאים. מבחינה לוגית - לא בטוח, שכן יש את העניין של התאימות למודול הקיים, לבקר הזיכרון וללוח, ובמקרה כזה אין דרך לדעת מלבד בדיקה של המודול בלוח ביחד עם מודול הזיכרון הקיים.

פורסם

כשאתה מזמין אנא שים לב בבקשה שאתה לא מזמין זיכרונות של server או של notebook (לפטופ בטעות).

לפעמים המודעות בEBAY קצת לא ברורות אז כדאי להיות זהיר...

בהצלחה :)

פורסם

היי,

לא יודע אם זה עדיין רלוונטי, אבל יש לי בדיוק סטיק כמו שאתה צריך ללא שימוש...(2GB DDR2 800)

ככה שאם תרצה שלח הודעה בפרטי, בטוח נוכל להסתדר על מחיר נח =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים