פורסם 2004 במרץ 1521 שנים יש לי מיני מערכת של טייפ ורדיו וגם כניסת AUX בין השאר שיכולה להגביר אוזניות או אולי אומר OC לאוזניותקטנות ומסכנות עד כדי רתיחת האוזניות ושמיעתם מס' מטרים מהם כמו רמקולים חלשים כאלה.אז אפשר להשתמש באוזניות או ברמקולים פשוטים אם צריך אפשר להשתמש באיזה מערכת מסכנה כמגבר והנה הרעיון:לרוב האנשים יש כיסא מסתובב ולדעתי יהיה מגניב לגמרי אם יהיה רמקולים בכל ידית או אולי בצידי גב הכיסא או בחלקהאחורי של גב הכיסא גם למי שרוצה סראונד מלא.התוצאה:שמיעה מצידי הגוף שלכם ומאחוריכם, הרגשה מציאותית יותר כמו בסימולטור. אפשר להוסיף סאב וופר ולחבר אותואיכשהו אבל שלא יפול או יכביד על הכיסא והוא גם ידאג לרטט בכיסא.אשמח לשמוע תגובות ממכם חברה ואני מקווה שאני אוכל ליישם את הרעיון בקרוב וגם אולי אחד ממכם אני מקווה! 8)רק תיזהרו אם אתם מחברים אוזניות ב-OC כי הם יכולות להישרף צ'יק צ'ק! ;D
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים רעיון ממש טיפשי וקשה למימוש ........ומזה הרעיון הזה של להשתמש האוזניות קרמקולים
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים כל העסק די מטומטם... : אם כבר רעיון שיכול להיות נחמד זה לשים שני רמקולים תלויים כזה על הכסא , ואז יש אפקט נחמד של סראונד. כבר ראיתי שעשו דבר כזה.
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים כן באמת כל הקטע עם הכבלים זה די מסורבל ומעצבן , אבל עם קצת אילתור יכול לצאת דבר נחמד.
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים אנשים, מה הנתפלתם. הרעיון יפה, רק הביצוע שהוא הציעה על הפנים - במיוחד האוזניות.אפשר לקנות כורסאות טלוויזיה כאלה עם רמקולים בפנים - זה כבר קיים.אם משקיעים ברעיון, ובטוח שמישהו ימצא משהו, אפשר לבצע את זה יפה מאוד. רק צריך כיסא מתאים.
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים כבר בוצע אם רמקולים 5.1 ולא מסורבל ולא כלוםתראה את זה!!!http://www.hardforum.com/showthread.php?s=&threadid=737864אז למה רעיון דבילי?
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים אתה לא מכירים אותוולכן בתור בן אדם עם ניסיוןאני אומר לכם שזה דבר רגיל אצל הבן אדם הזההוא מפליץ שטויות בקצב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.