עבור לתוכן

לקנות מחשב חדש או לחכות?

Featured Replies

פורסם

^אגב Black Friday בסוף החודש ככה שלחכות עד אז לא כ"כ נורא .

פורסם

black friday זה יותר לציוד היקפי. לא זכור לי שראיתי מעבדים או לוחות בהנחה בשנים קודמות.

פורסם
  • מחבר
^אגב Black Friday בסוף החודש ככה שלחכות עד אז לא כ"כ נורא .

תקן אותי אם אני טועה אבל ה- Broadwell לא אמור לצאת בסוף החודש, בשום תרחיש, לא?

פורסם

מעבדי ה Broadwell לניידים אמורים להיות משוחררים בקרוב, כאשר הגרסאות למחשבים הנייחים אמורות להיות משוחררות מאוחר יותר. אולי זה יקרה החודש, אולי לקראת חג המולד ואולי זה יקרה רק ב-2015 - אני לא יודע. אם נסתכל על מה שקרה עם סדרת המעבדים האחרונה (ה Haswell Refresh), אז יעבור בערך חודש מתאריך השחרור עד שיהיה מלאי "יציב" של מעבדים כאלו בחנויות בארץ ועוד פרק זמן מסויים (אולי חודש נוסף) עד שהמחירים יהיו זהים לאלו של מעבדי ה Haswell. אם אתה יכול להמתין, אז באותו המחיר תקבל מעבד קצת יותר חזק, אבל כפי שציינת כבר יהיה עדיף להמתין למעבדי ה Skylake...

פורסם
תקן אותי אם אני טועה אבל ה- Broadwell לא אמור לצאת בסוף החודש, בשום תרחיש, לא?
ממש לא נראה לי, בכל מקרה בנוסף למה שsmalul רשם

Intel Skylake processor release date slipping: reports (מלפני יומיים)

Digitimes' Joanne Chien writes that the schedule will be held back so as not to dent sales of Broadwell-based notebooks.
That's not a definite slip, but the report claims that “Intel has set the RTM schedule for the Skylake to the 37-47th weeks of 2015 (the end of August to the end of October)”.
It may be, though, that Intel left itself room in September for a later ship date without exposing itself to accusations of breaking its promises.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים