עבור לתוכן

ניקיון המחשב

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת באילו אמצעים ניתן לנקות אבק מהמחשב ואני מתכוון ל " בפנוכו " ... כלומר לאבק שמצטבר על הכרטיסים השונים ועל לוח האם , ובמיוחד על המאווררים .

האם יש כלים או ספריים מסויימים שבאמצועתם ניתן לנקות בלי לגרום נזק ?

פורסם

אתה יכול לקנות אוויר דחוס.... (זה בא בבקבוק ואז שלוחצים זה פולט הרבה אוויר וככה האבק עף), או לשאוב עם פיה קטנה כזאת של השואב אבק(אתה יודע למה אני מתכוון)....

נ.ב

לא נראה לי שזה מתאים לפורום חומרה.

פורסם

אתה מכיר את המאוררים הקטנים האלה ששמים בתוכם בטרייה אחת תישתמש באלה כי הם קטנים וחזקים ובקשר לניקוי של ליכלוך דביק אל הכרטיסים תישתמש או במגבון שפועל על חשמל סטטי ומושך אליו אבק או בשיטה יסודית יותר שימוש במקלון אוזניים טבול באלכוהול ( יש לו עוד שימושים רבים) לניקוי הקצוות הדביקים.

פורסם

לא להעיז לקרב דברים עם חשמל סטטי !!!

פורסם

זו רק מגבת יבשה היא יוצרת אותו אפקט כמו שלפעמים כשמכבים את הטלוויזיה ואז מקרבים את הזרוע אז השיערות עומדות מבין.

פורסם

זו רק מגבת יבשה היא יוצרת אותו אפקט כמו שלפעמים כשמכבים את הטלוויזיה ואז מקרבים את הזרוע אז השיערות עומדות מבין.

ואיך הוא נקרא? חשמל סטטי....

פורסם

ומה הפואנטה שלך???

פורסם

מפוח!

מנסיון זה עובד

ראיתי שעובדים איתו במעבדת מחשבים

לא השאיר טיפת אבק

פורסם

ומה הפואנטה שלך???

אמרת שהמגבת יוצרת אפקט..... וזה בעצם חשמל סטטי וחשמל סטטי מזיק לרכיבי המחשב, הכי טוב זה אוויר דחוס זהו.

פורסם

בסדר אז משתמשים במאורר או בשואב אבק או שפשוט אוכלים כמה ק''ג של שעועית חריפה מסתובבים למחשב סותמים את האף ומקווים לטוב

תוך כדי תפילה.

פורסם

נו באמת, האמת היא שאם אתה נופל על מברשת איכותית כמו שאני נפלתי, אל תעזוב אותה בחיים, כי היא תנקה לך אבק במיומנות, ואני לא מדבר על סתם מברשת, כי בסתם מברשת יש סכנה גם של חשמל סטטי...

פורסם

למה לקנות אוויר דחוס, יש לך פן בבית? תנקה אתו (רק לא על חימום)

פורסם

מפוח!

מנסיון זה עובד

ראיתי שעובדים איתו במעבדת מחשבים

לא השאיר טיפת אבק

אולי במעבדת מחשבים פלשטינאית ::)

פורסם

למה לקנות אוויר דחוס, יש לך פן בבית? תנקה אתו (רק לא על חימום)

פן, או שואב אבק, או מפוח - כולם עלולים לייצר כמות די רצינית של חשמל סטטי שעלול לשרוף רכיבים עדינים במחשב. כמו שכבר הומלץ פה - רק אויר דחוס. לא להשתמש במכשירים חשמליים, ובטח שלא במגבוני "פטנט" שמושכים אליהם אבק (הם ימשכו גם את אבקת החשמל מהמחשב שלכם ;D ;D ).

פורסם

רק שואב אבק , חוצמזה אין צורך לנקות רכיבים אלקטרוניים מאבק (רק אם באמת אתם סובלים מלחות איומה ואבק נוראי !!!) .

מפוח , כמו בלוואר - מפוח עם לחץ אוויר דיי חזק עדיף מפחיות לחץ אוויר בגלל האוזון .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים