עבור לתוכן

יכול להיות שהבנצ'מארק לא אמין?

Featured Replies

פורסם

בדקתי ביצועים של WD על מחשב עם 870m. (למי ששם לב זה כרטיס גרפי במחשב נייד). יש פער לא קטן של fps בבנצ'מארקים.. אותו מעבד..יכול להיות שמשהו מוריד אצלי פריימים או שהבנצ'מארק פשוט לא אמין?

המחשב דיי חדש.

פורסם

במחשב נייד יש הרבה דברים שאני נתקלתי עם ASUS G73-JH לא רק במחשב הספציפי הזה אלא בכל מחשב שולחני ונייד, הבעיה הנוספת בנייד זה שאין הרבה אפשרויות לשנות את זה. זה נקרא HPET שמשתייך לנושא של DPC . זה אומר זמן תגובה של פעולה או כמה זמן לקח עד שהפקודה נשלחה עוד לפני שהיא קרתה. לדוגמא דרייבר של כרטיס אלחוטי או דרייבר של כרטיס רשת ndis.sys,אם יווצר עומס או יהיה משהו בדרייבר שלא תקין יהיו קפיצות על ה Latency של הפקודה שזה אומר Cycles מבוזבזים או דברים נוספים. זה בגדול, לבדוק את זה תוכל עם LatencyMon , למחשבים חדשים אני ממליץ windows 8.1 בלבד כי שם שיפרו את השעון ל Inverntal TSC במקום TSC רגיל, בגירסאות החדשות של I7 ו I5 ואני מניח I3 גם.

אני מנסה לתת לך מידע שאולי לא קשור אליך אבל זה יכול להשפיע במיוחד במחשב נייד, דרייברים, תוכנות משפיע על ה DPC . תוודא דרייברים, תוודא דברים נוספים, אבל מה קורה עם משחקים ? האם יש גם שם נפילות .

פורסם

What?!

:funnypost:

פורסם

הוא בעצם אמר שהדרייברים של ניידים לא מאפשרים לתת 100% כוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים