עבור לתוכן

Gainward GTX 970

Featured Replies

פורסם

למומחים שלום,

אני קונה מחשב לבן שלי שהוא משחק במשחקים כמו באטלפילד 4 וכ"ו

חשבתי לקנות לו כרטיס גרפי של גיגה בייט מסוג Gigabyte - GV-N760WF3-4GD. שראיתי שהוא עם מעבד גי-פורס טוב כולל 4GB DDR5 וכן אני יודע שגיגה בייט היא חברה אמינה.

אולם שהתקשרתי לחנות אמרו לי שעדיף מליון פעמים לקנות כרטיס עם הסדרה החדשה של 970 מסוג Gainward GeForce GTX 970.

בדקתי על הכרטיס ועשיתי השוואות ונראה שאכן הוא כרטיס טוב יותר מבחינת עבודה עם זיכרון ורזולוציות מעל 2K.

שאלות:

א. האם לא מספיק כרטיס כמו הגיגה בייט שציינתי למשחקים של היום והשנתיים הקרובות?

ב. ההבדל בין הכרטיסים הוא כ 300 ש"ח רק אם אני לוקח את הכרטיס הנ"ל של Gainward. אחרת זה כבר יקר בעליל. האם זאת חברה טובה? מה ההבדל שינה לבין גיגה בייט. נראה שיש לה מערכת קירור ללא מאווררים? זה טוב?

משה

פורסם

א. כבר היום הGTX760 לא מספיק למשחקים הכי חדשים בהגדרות מקסימליות ואני מאמין שתוך שנה עם כרטיס כזה המשחקים ירוצו על הגדרות בינוניות עם הכרטיס הזה במקרה הטוב

ב. החברה טובה ואמינה וממש אבל ממש לא שווה לקנות כרטיס במסגרת התקציב זאת שהוא אינו GTX970. אל תקנה את גרסאת הפאנטום של gainward אם דממה לא ממש ממש חשובה במחשב , הקירור טוב אבל אני תמיד מעדיף קירור אקטיבי (גם בגרסאת הפאנטום יש מאווררים פצפונים) אבל זה גורם לכרטיס להיות תלוי גם במצב זרימת האוויר במארז

לסיכום : תשקיע את ה300 ש''ח האלה ותקנה 970 של gainward גרסאת רפרנס (הקירור הוא הקירור שnvidia ממליצים לשים על הכרטיס)

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-3354

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים