עבור לתוכן

Scoket 939 - Worth waiting for?

Featured Replies

פורסם

Well, I'm plaaning about purcahsing an A64 based system, I will porobably buy it at least at early April. Should I wait a bit more to get an low-end socket 939 based procceesor like the 3400+ (the lowest 1 foind on the anadtech AMD roadmap)? Of course if I will wait, I will wait for an good mobo and so. If I wont wait, I will get an A64 3k+ now' with a better VGA and so...

What would you reccomend?

Edit: Another thing: In the planetamd64.com forums, people told me that the OCZ ram's have many problems, and they get stuck while OCing in 207 MHZ or so. Should I get a twinmos instead?

פורסם

ברור לך שאם תחכה ותקנה את המעבד החדש הוא יעלה יותר... יותר מה3400 שנמצא כיום. אפילו שהוא יהיה הדגם הכי נמוך של סוקט 939... ואם השימוש של המחשב הוא משחקים עדיף להשקיע בכרטיס מסך יותר טוב מאשר במעבד.

חוץ מזה, הוא לא אמור להיות יותר מהיר מה3400+ שלהם כיום. הוא יהיה במהירות שעון יותר נמוכה אפילו אם אני לא טועה...

פורסם

אני ממש לא יודע אם זה מעניין אותך אבל הטווין מוס שלי הגיעו לי ל 445 ב 2 וחצי שלוש שלוש שבע

פורסם
  • מחבר

תודה.

אתה אומר ששווה לי לחכות ל PCI-X ולסוקט 939? כי זה אומר שאני אולי אקנה כרטיס מסך פחות טוב, אבל כראטיס מסך אפשר לשדרג. סוקט לא.

פורסם

הלוחות החדשים של AMD ייכללו PCI-E.?

אינטל הצהירו על זה שהלוחות החדשים שלהם ייכללו את זה, אבל לא שמעתי על כך מAMD.

פורסם
  • מחבר

זה לא מאוד תלוי בAMD, כי לא הם מייצרים את ה Chipset. זה תלוי ב- NVIDIA ו VIA, ולפחות nvidia ידפחו את ה PCI-X פנימה, ו VIA לא ירצו להשאר מאחור אז גם הם יכניסו.

פורסם

PCI-E, לא X. זה משהו אחר...

בכל מקרה לא שמעתי על צ'יפסטים לAMD שייתמכו בPCI-E בזמן הקרוב... אולי NFORCE 3 ULTRA?

פורסם

Well, I'm plaaning about purcahsing an A64 based system, I will porobably buy it at least at early April. Should I wait a bit more to get an low-end socket 939 based procceesor like the 3400+ (the lowest 1 foind on the anadtech AMD roadmap)? Of course if I will wait, I will wait for an good mobo and so. If I wont wait, I will get an A64 3k+ now' with a better VGA and so...

What would you reccomend?

Edit: Another thing: In the planetamd64.com forums, people told me that the OCZ ram's have many problems, and they get stuck while OCing in 207 MHZ or so. Should I get a twinmos instead?

אני רואה שאתה יכול לכתוב בעיברית ואני שואל את עצמי אם אתה יכול להתבטא כמו בן אדם בעיברית למה לכתוב באנגלית עילגת לא חבל על הכבוד המינימלי שלך? אם אתה כותב באנגלית לפחות תדע לכתוב ע"ע "porobably" "plaaning" "procceesor" "reccomend"

ועוד... עשה טובה לך ולנו תכתוב בעברית... >:( >:(>:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים