עבור לתוכן

התייעצות בנושא עכבר אלחוטי ללפטופ

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש עכבר אלחוטי ללפטופ, וההתלבטות שלי היא האם כדאי לקנות עכבר בגודל רגיל של מחשב או עכבר מיני כזה שהרבה קונים אותו כי הוא קומפקטי וכל זה..

מה שחשוב לי לשאול זה האם העכברי מיני של המחשבים הניידים באמת נוחים? היתרון שלהם הוא שהם קומפקטים ועובדים על משטחים קטנים ואפשר לשים בתיק וכו'.. אבל מבחינת נוחות, האם זה נוח? אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו בזה.

חשוב לי הנוחות יותר מאשר הקומפקטיות.

תודה!

פורסם

לי אישית יותר נוח לעבוד עם עכבר בגודל מלא, אמנם אני רוב הזמן עובדת על המחשב הנייח ולא על הלפטופ אך עדיין זה יותר נוח לי בלי קשר.

אם אין לך בעיה של מקום/משטח מתאים ואתה מעדיף עכבר בגודל מלא, Logitech Performance Mouse MX הוא אפשרות טובה.

פורסם
  • מחבר
לי אישית יותר נוח לעבוד עם עכבר בגודל מלא, אמנם אני רוב הזמן עובדת על המחשב הנייח ולא על הלפטופ אך עדיין זה יותר נוח לי בלי קשר.

אם אין לך בעיה של מקום/משטח מתאים ואתה מעדיף עכבר בגודל מלא, Logitech Performance Mouse MX הוא אפשרות טובה.

היי,

תודה על התגובה קודם כל :)

אחכה לעוד תגובות (בתקווה שיגיעו), אבל בכל מקרה נראה לי שהכיוון כרגע הוא עכבר בגודל מלא. אני שמאלי ולכן ארצה עכבר סימטרי (לא ימני ולא שמאלי) עם אחיזת FingerTip תוכלי להמליץ לי על עכבר כזה?

תודה!

פורסם

גודל העכבר קשור ישירות לצורת האחיזה. העכברים הקטנים ביותר מתאימים לfingertip.

אם אתה מחפש עכבר ספציפי, אתה צריך לתת קצת יותר מידע לגבי מטרת השימוש, תקציב, דרישות מסוימות וכל מידע שנראה לך רלוונטי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני פשוט אכתוב את הדרישות שלי ואשמח לקבל עצות:

1. האחיזה - אני לא סגור על זה ב100% אבל לדעתי FingerTip

2. מטרת שימוש - בעיקר שימוש משרדי כזה בלפטופ (מסמכים, אינטרנט וכו')

3. תקציב - באיזור ה100-150 שקל (אם זה נמוך מידי בהתאם לדרישות שלי, תגידו לי..)

4. משטח עבודה - לרוב כשאני עובד עם הלפטופ זה על המיטה בחדר.. אני לא כ"כ מבין בזה ובגלל זה שואל.. האם יש עכברים שיעבדו טוב על משטח בד כזה של סדינים/שמיכות וכו'?

אם יש משהו ששכחתי תגידו לי ואני אענה.

תודה רבה חברים!

פורסם

לוג'יטק M705 אומנם לא אופציה זולה יחסית לעכברים הקומפקטים והפשוטים אבל פתרון מצויין אני מרוצה ממנו :)

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה unix14, אך עכבר זה אינו מתאים לי מכיוון שאני שמאלי ומחפש עכבר עם עיצוב סימטרי.

עוד המלצות?

הבנתי שעכבר לייזר יעבוד יותר טוב על משטח של מיטה זה נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים