עבור לתוכן

מחפש מחשב 10' לסטודנטית

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מחשב קטן וקל לסטודנטית לצורך כתיבה וגלישה, מכיוון שלסטודנטים יש windows8 במחיר מוזל אז לא צריך מערכת הפעלה, מחיר - כמה שיותר זול, שום תוספת או רכיב מיוחד, בסה"כ מחשב לכתיבה, וגלישה באינטרנט.

תודה.

נערך על-ידי eido300

פורסם

מה דעתך על זה:

http://www.orpc.co.il/items/270563

הוא גם קל מאד וגם עם זמן סוללה ארוך - לאופיס, כתיבה וגלישה הוא מאד יתאים.

המסך הוא גם IPS מה שנותן זויות צפיה טובות יותר ממסכים אחרים.

פורסם

*צונזר בהתאם לחוקי הפורום*

נערך על-ידי Chevy

פורסם

אתר pc-outlet יקר - יש איסור על פרסום מוצרים מחנויות של "בעלי עניין" בפורום.

נא לקרוא: http://hwzone.co.il/community/misc.php?do=showrules

בעלי ועובדי חנויות או חברות:

על מנת לשמור על אובייקטיביות ועל חובת הגילוי הנאות, כל אדם העובד בחברה כלשהי העוסקת בתחום המחשבים (חנות/יבואן/מפיץ וכדומה), מחויב להזדהות בפורום כנציג החברה בכל נושא הקשור לחברה זו או למוצר כלשהו שהיא מוכרת, מפיצה או משווקת.

חל איסור מוחלט וגורף על שימוש בפורום זה למען פרסום החברה או כל מוצר אשר החברה מוכרת, מפיצה או משווקת ללא גילוי נאות, על מנת להגן על כלל משתמשי הפורום. אסור לבעל העניין לתת מפרטים מהחנות בה הוא עובד או להמליץ על מוצרים ממנה בפורום.

באם ייוודע לצוות האתר על אדם או גוף כלשהו העושה שימוש בפורום לצורך פרסום עצמי, ובניגוד להנחיות הנ"ל, צוות האתר שומר לעצמו את הזכות לפעול נגד אותו גורם בכל דרך בה יבחר, לרבות הרחקתו מהפורום וצעדים נוספים, ככל שייראה לנכון.

פורסם
  • מחבר

chevy תודה רבה.

אבל עדיף משהו יותר זול, כי המחשב הזה הוא באמת רק לכתיבה, חוץ ממנו יש לה עוד 2 מחשבים כך שהוא באמת רק לצרכי כתיבה ואולי קצת גלישה.

תודה רבה.

פורסם

יותר זול מזה? :\ תהיה התפשרות רצינית על הרבה מאד פרמטרים חשובים.

שים לב שהוא מגיע כבר עם מע' הפעלה ואחריות ל-3 שנים. מה גם שהוא ממש קל ועם זמן סוללה ארוך כך שלא צריך לקחת מטען או שום דבר נוסף.

אם זה לכתיבה וגלישה בלבד, שתקנה טאבלט 10" אנדרואיד עם מקלדת בפחות מ-1000 ש"ח או כל תקציב אחר. שווה לשקול זאת גם כאופציה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

כן, נראה לי שזה גם בשיקולים, אבל משום מה היא די נעולה על אופיס, אז נראה לי שהיא יותר מעדיפה את האופציה של המחשב.

במידה ויש מחשב יותר זול, על מה תהיה ההתפשרות?

נערך על-ידי eido300

פורסם

בכל מקרה לא לרדת למבוססי atom

גם סלרון זה גרוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים