עבור לתוכן

בדיקות מהירות Hot+Netvision 30 mega

Featured Replies

פורסם

בבדיקת מהירות של HOT אני לא מקבל תמיד את מלוא המהירות ולעתים אני מגיע ל- 30MB. (בד"כ מקבל בטווחים של בין 20 ל- 25 לפעמים פחות)

באתר pingtest יש Packet loss שלל כ- 7%

בנטוויז'ן אותו הסיפור קבלתי 22 מגה הורדה.

דברתי עם נציג של הוט, הוא אמר שמבחינתם זה בסדר ואני לא חייב לקבל בבדיקה את מלוא המהירות והוא הגדיר את המהירות כ"עד 30 מגה אתה מקבל".

המצב תקין?

יש בדיקות נוספות שאני יכול לבצע?

פורסם

1. המצב לא תקין. בשעות שאין עומס אתה אמור לקבל את מלוא המהירות (95%). מבחינת החוק הם צודקים, הם מבטיחים בחוזה משהו אבסורדי (מהירות מינימלית).

2. אתה צריך לזהות אם מדובר באיטיות שנובעת מהתשתית או מהספקית.

בכדי לבדוק את מהירות התשתית שלך: http://www.hot.net.il/heb/Internet/speed

תבדוק מספר פעמים ביום (בבוקר, בצהרים, בערב, לילה).

אם אתה מקבל כאן מהירות מקסימלית, אז הבעיה היא עם הספקית. תדווח לאחר שביצעת את הבדיקה.

--עריכה--

חשוב מאוד, שים לב כשאתה מבצע את הבדיקה כאשר אתה מחובר באופן חוטי לנתב ולא מעל חיבור אלחוטי!

כמו כן, מומלץ לבצע את הבדיקה כאשר את מחובר ישירות למודם (באופן חוטי) בכדי לשלול בעיות עם הנתב.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני מקבל עכשיו מהירויות הזויות 5-7 מגה לשניה.

אני אנסה לבדוק מאוחר יותר.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה.

טוב, אני כבר מקבל את העובדה ש-30 מגה אמיתיים כנראה שאני לא אקבל מהם. אין מה לעשות, זה השירות אני לא אלך להתווכח ולהתנגח עם הנציגים שלהם שעות בטלפון.

התוצאות האלה דיי אופטימליות בשעות מסויימות, המהירות פחות מ- 20 מגה.

פורסם

תנסה לחבר את המודם של הוט ישירות לכבל שנכנס לבית/דירה כאשר כל שאר הדברים מנותקים (אם יש). לעתים שקעי קיר של כבלים ופיצולים גורמים להרבה בעיות. תבדוק את הגדרות המודם אם רשום שם משהו לגבי איכות ועוצמת האות. אם כן, אולי זאת תהיה סיבה טובה להזמין טכנאי שיבדוק את העניין.

מצד שני, מהיכרותי עם הוט, הטכנאים שלהם מפחדים להתעסק עם כל מה שקשור לכבלים שמחוץ לבית/דירה. אצלי למשל חיבור ישיר של ההוטבוקס לכניסה הראשית של הכבלים עדיין תיתן אות באיכות ועוצמה נמוכים יחיסית (אך מבחינת הוט גם אות בינוני זה בסדר). הסיבה שכדי לסדר תקלות מסוג זה צריך להפוך את כל התשתית (שלעיתים בת 20+ שנים) כדי לפתור את הבעיה, וממש אין להם כוח לעשות את זה לכל בית ובית.

פורסם
  • מחבר

אם להאמין להם, הם היו איתי בשיחת טלפון מ"הבקרה" של הוט ולטענתם, האותות תקינים אבל אני באמת אנסה לבדוק את מה שאמרת.

עריכה:

בדקתי את זה עכשיו, וקבלתי תוצאות יותר נמוכות.

אני באמת לא חושב שזו הבעיה, בדיורה מותקן מגבר של "הוט" אין בעיה של אותות חלשים.

פורסם

דווקא בגלל שמותקן שם מגבר רק מאשש את זה שיש בעיה. בכל אופן, נראה שבאמת לא נותר לך הרבה מה לעשות בנידון...

פורסם
  • מחבר

שאלו יהיו הצרות שלנו.

הייתי לפני זה עם 12 מגה ולא מזמן שלחתי "נתק" הורידו לי את המחיר, ושדרגו לי את החבילה ל-30 מגה.

שיהיה 20 מגה העיקר שהאינטרט עובד "כמו שצריך".

נ.ב

איזה מודם נחשב להכי טוב שלהם? יש לי את המודם של Aaris הבחורה מהבקרה אמר לי שה- HOTBOX עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים