עבור לתוכן

בעייה עם המחשב לאחר ניסיון להוסיף דיסק SSD

Featured Replies

פורסם

אהלן,

קניתי היום דיסק SSD חדש של סמסונג 840 איבו, 250 גיגה. כרגע יש לי דיסק SSD 128 גיגה שעליו מותקן הווינדוס 8.1, דיסק קשיח 1 טרה ועוד דיסק קשיח של חצי טרה.

באתי הביתה להתקין את הSSD החדש ומסתבר שאין לי מספיק חריצים בשביל 4 דיסקים, יש לי רק 3 חריצים בלוח. טוב אז אמרתי לא נורא גם ככה אני בקושי משתמש בדיסק של החצי טרה וניתקתי אותו. חיברתי את הSSD החדש במקומו (אותם חיבורים של SATA) והדלקתי את המחשב.

המחשב פשוט סוג של תקוע לאחר כניסה למשתמש, במסך של הדסקטופ, לא מגיב לי ללחיצות עכבר. וכשאני פותח את מנהל המשימות אני שם לב לשימוש גבוה 27 אחוז בCPU ממשימת SYSTEM ושימוש דיסק של 5 גיגה. אנע לא יודע מה זה אומר מבחינת מה שהמחשב מנסה לעשות. שמתי גם לב שהשימוש בזיכרון ראם הוא 97 אחוז. והשימוש עצמו הוא בערך 80 מגה. כשבעצם יש לי 8 גיגה ראם. יכול להיות שנגעתי במשהו בטעות לא נכון? בדקתי שהסטיקים של הזיכרון מחוברים טוב

אשמח לעזרה ומצטער שאין לי סקרינשוט כי אני כותב מהפלאפון

- - - תגובה אוחדה: - - -

אוקיי, הבעיה נפתרה. כנראה שהחיבור של הזכרונות ראם היה רופף באופן מוזר... פשוט הוצאתי וחיברתי אותם מחדש והבעיה הסתדרה.

אבל עדיין יש לי בעיה עם ה-SSD.

חיברתי את הדיסק הקשיח של ה-500גיגה לSATA2 כי גם ככה אני בקושי משתמש בו, ואז חיברתי את הSSD החדש לSATA3.

אני רואה את ההתקן במנהל ההתקנים אבל לא מופיע לי שום כונן חדש במחשב שלי.

יש דבר נוסף שאני אמור לעשות כדי להפעיל את הדיסק?

פורסם

ב"ניהול דיסקים" להפעיל אותו שיהיה online ולהגדיר מחיצמ/ות ולפרמט.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה הסתדרתי, אפשר לנעול \ למחוק.

פורסם

בכיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים