עבור לתוכן

Razer BlackWidow Chroma - Mechanical Gaming Keyboard

Featured Replies

פורסם

כל הטרנד הזה של ה-RGB ממש לא עושה לי את זה.

שלא תבינו לא נכון, אין לי בעיה עם קיסטום של מקלדות אבל זה שיש ללד מיליון צבעים ואפשר לעשות אפקטים של גלים או מערבולות ממש לא חשוב בעיני.

פורסם

אתה לא היחיד. נראה שכל מי שלא מסתכל על המקלדת שלו 5 שעות ביום, זה לא מעניין אותו.

גם אותי תאורה אחורית, סימנים או אותיות או בעצם כל דבר ויזואלי על המקלדת לא ממש מעניין. אותי מעניינת נוחות שימוש, בעיקר כתיבה. חבל שגם מקלדת ממברנה טובות היום אי אפשר להשיג בזול.

פורסם
  • מחבר

דווקא עשה לי את זה בעיקר האלמנט האינטראקטיבי

שאתה לוחץ על מקשים והם נדלקים לחצי שנייה

מפיח חיים במקלדת

מעבר לזה שאתה יכול לסדר מקשים מסויימים בצבעים שונים לפי משחקים שאתה משחק זה ממש מגניב ושימושי

השלב הבא יהיה משחקים שיבואו BUILT IN עם תמיכה במקלדות כאלו ונגיד תצטרך ללחוץ כפתורים מסויימים למשל בטוטוריאל של המשחק

אז במקביל להנחיה על מה ללחוץ במסך המקשים עצמם במקלדת ידלקו בצבעים מסויימים גם כן

ולא יהיה יותר את הקטע של PAUSE לצאת שנייה למסך הראשי אפשרויות וללמוד את המקשים בעל פה

נראה לי יש עתיד בכיוון הזה הרבה אופציות לשלב את זה במשחקים ובכלל בתוכנות מכל הסוגים וסביבת וינדוס

בדקתי באמאזון המחיר יוצא קצת מתחת ל 900 שקלים אבל כתוב שמשלוח לוקח בין חודש לשלושה חודשים לא כל כך הבנתי אם זה נכון או טעות

פורסם

אם אתה ממש בקטע אז לך על ה-RGB החדשות של קורסאייר. גם יש במלאים, גם יותר טוב מרייזר וגם סוויצ'ים של צ'רי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים