פורסם 2004 במרץ 1521 שנים מה המצב חברה עשיתי OC לכרטיס שלי והגאתי למהירויות האלה הכרטיס מאוד יציב והגרפיקה ממש השתנתה במישחקים לטובה :D השאלה שלי היא מתי שאני מעלה עוד יותר מופיע לי במסך כל מיני נקודות אדומות וכחולות כאלה למה זה???? תשימו לב!!! ליד השם אמ אקס 440 יש כמה נקודות!!!!
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים זה כתוצאה ממהירות הזכרונות הגבוה ו אם הליבה תיהיה גם גבוה אז זה יגרום לחוסר יציבות לכן אתה צריך לעשות vmod כדי להצליח לסחוט עוד מהזכרונות וד"א אני הגעתי עם אותו כרטיס ל 400/500 אז קבל ח"ח על מהירות הזכרונות
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים תוריד מהר את המהירות עד שיעלמו הנקודות!חוץ מזה, 390 לליבה?! איזה קירור יושב על הליבה?ד"אאני הגעתי עם GF4MX420 ל305 ליבה סה"כ ו546 זיכרון. (ב552 מהכרטיס התחילו לנזול חלקים בגלל החום)
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים מחבר על הליבה יש את קירור של הכרטיס אצמו מה שאתה מקבל עם הכרטיסמה זה vmod ואיך עושים את זה???שחכתי להזכיר שהנקודות מופעיעות רק ב שולחן העבודה כאילו במשחק עצמו אין נקודות
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים א` כל זה לא הליבה שאותה תאשיר כך היא גורמת ל אי יציבות בסביבות ה430 mhz וvmod זה עלאת המתחים לכרטיס מסך וכך להגיע לתוצאות oc יותר טובות כעקרון יש איזה מעגל משולב (גו`ק ועיברית מודרנית) שבודק את המתח ועל ידי הורדת המתח (לא של הכרטיס מסך אלא את מה שהוא מודד נגיד שהליבה ב1.65 ואת "אומר" לו שהיא על 1.60 אז הוא יעלה אותה עד שיגיע ל1.65 ואז זה יהיה 1.70 והמתח דרוש כיוון שככל שהתדר עולה דרוש יותר חשמל אבל זה גורם להרבה יותר חום אז תזהר!!!!!!!!! ותחליף לקירור הרבה יותר טוב בשביל הבטחון)
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים גם לי היה כרטיס כמו שלך עם אותם מהירויות שועוןשהעלתי את המעבד ל 300ואת הזכרונות ל 400הכרטיס התחיל להדפקשהייתי מעלה תמונה גדולה הייתי מקבל בלאק לכמה שניותומידי פעם בלי שום סיבה הייתי מקבל פסים פסים פסים צבעוניים ועכבר מרובע מוזר כזה..קירור אקטיבי סטוק ממש צעצועמה זה הקירור הזה שאמרת ולמה שווה לשים אותו על כרטיס כל כך זול
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים עם הקרור המקורי הגעתי עם הליבה ל370 יציב קבוע.http://www.swiftnets.com/products/mcw50-T.aspזהו קרור טרמו-חשמלי הוא מגיע ל מינוס 30 מעלות
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים גבר איזה דרייברים יש לך?לי יש את האחרונים 53.03 נדמה ליואין לי את האפשרות של תדרים במאפיינים???WTF
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.