פורסם 2014 באוקטובר 1811 שנים היי אז מצטער אם זה לא שייך לפה אשמח אם תגיד לי איפה לשאול כדי לקבל עוד תגובות.בכל מקרה יש לי דיסק USB עם 8GB בערך, שמתי עליו 700 שיריםאבל באוטו שאני מחבר לרדיו דיסק זה מציג לי רק איזה 400 בערך..מישו יודע למה?
פורסם 2014 באוקטובר 1811 שנים מחבר אוי אוי אוי טעות שלי זה לא האוטוזה טויויה קורולה 2013 (רדיו מובנה)קרה לי גם באותו מכונית אבל של 2011
פורסם 2014 באוקטובר 1811 שנים ניסית USB אחר?ניסית לשים את השירים בספריות?ניסית ששמות הקבצים יהיו רק באנגלית?
פורסם 2014 באוקטובר 1911 שנים יש נגנים מפגרים שקוראים רק את ה4 ג'יגה הראשונים. קרה לי גם עם אייפוד קלאסיק (הנגן לא זיהה את הספריה אלא קרא את הדיסק ישירות ורק 4 ג'יגה).
פורסם 2014 באוקטובר 1911 שנים מחבר ניסית USB אחר?ניסית לשים את השירים בספריות?ניסית ששמות הקבצים יהיו רק באנגלית?אין לי USB אחר, ניסיתי לשים עכשיו את כל השירים בתיקיה אחת במקום בלי תיקיה בכלל בUSB, שיניתי רק מספר קבצים שהיו בעברית (רק איזה 10 מתוך כל היו בעברית עכשיו גם באנגלית)ואבדוק בקרוביש נגנים מפגרים שקוראים רק את ה4 ג'יגה הראשונים. קרה לי גם עם אייפוד קלאסיק (הנגן לא זיהה את הספריה אלא קרא את הדיסק ישירות ורק 4 ג'יגה).כשאתה אומר נגן אתה מכוון לרדיו דיסק? ויש דרך לפתור את זה?
פורסם 2014 באוקטובר 1911 שנים מחבר טוב אז בדקתי היום ברדיו דיסק ומסתבר שהפעם הופיעו 500 מתוך 693 שירים (עגול) איזה מוזר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.