עבור לתוכן

AMD וNVIDIA במחשב אחד

Featured Replies

פורסם

אז זה המצב, יש לי רדאון חדש ואני הולך ללמוד אנימציה (כן בעייתי, הייתי צריך לחשוב על זה לפני), השאלה היא האם אני יכל להריץ אותם במקביל ואז cuda יעבוד.

ראיתי כמה סירטונים שאומרים שזה לא בעיה כל עוד הרדאון הוא הכרטיס הראשי בחיבור הראשון בלוח אם וכל המסכים מחוברים אליו.

השאלה היא האם זה שווה את הסיכון?

פורסם

או שתעבור לתוכנה שמשתמשת בOpenCL.........

פורסם
  • מחבר

כן, אבל בopencl אין את כל האפשרויות של cuda וזה לא כל כך תלוי בי באיזו תוכנה אני אשתמש בלימודים וכנראה זה יהיה תוכנה שעובדת עם cuda

פורסם

למה אתה צריך גם וגם ? מה רע להשתמש ב NVIIDA בלבד ?

פורסם
  • מחבר

שוב יש לי רדאון חדש, אני לא אזרוק אותו כי אני קונה אנוידיאה בשביל רינדורים.

פורסם

ה NVIDIA שאתה קונה יהיה חלש ממנו ? אתה הולך להשתמש ביכולות שלהם בו"ז ? להשתמש ב CUDA ב NVIDIA ולשחק במקביל ב AMD ?

פורסם
  • מחבר

בדיוק, הnvidia יהיה רק לcuda אי אפשר להשתמש ביכולות שלהם בו זמנית (לפי מה שראיתי) כל אחד יעבוד בניפרד במקביל לשני, שזה אומר שהרוב יהיה על הרדאון (משחקים, תצוגה opengl) ורק הcuda והרינדורים יעבוד בnvidia

פורסם

זה שאלה טובה... לא בתוך שיש פה הרבה אנשים בתצורה כזו כדי לדעת. נושא בחירת דריבר ה opengl ב windows הוא די חרא, יתכן וזה יעבוד לך כפי שאתה מצפה ויתכן ולא.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אתחיל בקטן, אני אקח כטיס ישן מחבר וינסה לחבר אותו ולראות מה קורה, אני יעדכן אתכם בהמשך ובתקווה אני אצליח להריץ אותם במקביל

פורסם

סרטונים שמסבירים איך אפשר להשתמש בכרטיס של AMD ככרטיס ראשי ובnVidia כדי לעשות Physx

לא לגמרי מה שאתה מחפש אבל מקום טוב להתחיל.

פורסם
  • מחבר

Thx :) אני אנסה את זה ברגע שיהיה לי כרטיס של nvidia ביידי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים