פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים שלום,לארחונה אני סוב מבעיות גלישה במחשב השולחני.ווינדוס 7.חיבור אלחוטי לאינטרנט עם מתאם USB - RTL8191S Single-Chip IEEE 802.11b/g/n 1T2Rמהירות 40 מגה של בזק.ספק 012.ראוטר של נטגירהתופעה היא ירידה במהירות האינטרנט עד למהירויות מגוכחות של 0.5 מגה.באופן תקין במקסימום אני מגיע למהירות של 18-20 מגה בגלישה האלחוטית.כשאני מרגיש שהאינטרנט זוחל, אני מתנתק מהרשת הביתית ומתחבר מחדש. ואז מיד חוזר למהירות תקינה.disonnect ומיד connect מסדר את העניין.השאלה האם סביר להניח שכרטיס הרשת הוא הבעיה פה?ואם לא, מה עוד יכול להיות?תודה.
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים בגלל שהחיבור אלחוטי, האפשרויות לתקלה רבות.צריך לעשות אנליזה, דהיינו לבדוק האם זה קורה גם במכשירים אחרים, אם יש לך אפשרות אז תנסה לבדוק עם מתאם רשת אחר, תנסה להחליף ערוץ בנטגיר וכו'
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים תנסה לראות אם אותו דבר קורה בחיבור של כבל ישיר למחשב.בנוסף תנסה לבדוק מחשב אחר או פלאפון ולראות אם גם הוא סובל מאותה בעיה בחיבור אלחוטי.
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים מחבר לרוב אני לא מחובר בחיבור כבל ישיר, אלא רק במקרים ספציפיים שאני פותח לפטופ ליד הראוטר.היות והבעיה היא מזדמנת, אז לא בכל פעם שאני מחבר את המחשב זה קורה.אני יכול להגיד שכשהבעיה מתרחשת בחיבור האלחוטי, אז שאר המכשירים שמחוברים לרשת גולשים באופן תקין. זה רק החיבור הזה שמשתבש.ניסינו כבר החלפת ערוץ בראוטר בעזרת בזק, לא עזר.אני פשוט מתלבט אם ללכת פשוט ולקנות כרטיס רשת PCI או שאני טועה וזה לא בהכרח מתאם הרשת הקיים גורם לבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.