עבור לתוכן

ספק כוח - האם מספק את מה שאמור

Featured Replies

פורסם

שלום,

כל הזמן אני רואה פה הודעות על ספקי כוח שרשום עליהם הספק אחר ממה שהם באמת נותנים.

רציתי לדעת האם ספק מסוג Gyro מדגם LC-B400ATX שאמור לספק 400W, אכן מספק אותו.

תודה מראש

פורסם

לא, אבל יחסית לג'נריים הוא בסדר פחות או יותר.

פורסם

למה על שלי רשום

GYRO TSUNAMI ?

מה הקשר ביניהם

פורסם

זו אותה חברה

פורסם

לי יש ספק ג'נרי , אבל משום מה הוא דיי בסדר , כאילו , הוא לא מחזיק טוב כל כך , אבל לדעתי יש בו פיצ'ר טוב מאוד שאני עוד מעט יסביר...

ניסיתי לחבר אליו את החלקים הבאים :

AXP 2000+

KT400A MSI MOBO MS-6712

512MB DDRAM PC2100 Generic+Micron

GF FX 5200 AGP 1.6V

2X lan cards of realtek

WD 300EB 30GB 5400RPM

WD 400BB 40GB 7200RPM

MSI 52X CDROM

MSI 52X24X52 CDRW

SUNBEAM Blue Cold Cthode

עכשיו , בזמן האחרון הוא כל הזמן היה מכבה לי את ההארדיסק שעליו יושב הוינדוס ואז פשוט לא מזהה אותו בביוס , כי הוא נכבה באמצע פעולת המחשב , לא הבנתי מזה , עד שיום אחד , פתאום , אמא שלי נכנסה הביתה והיא אמרה שהיא מריחה ריח של "חשמל שרוף" אמרתי שזה לא יכול להיות מהמחשב כי הוא עובד כבר יומיים ללא הפסקה והוא עובד מעולה עדיין...

אחרי רבע שעה התחלתי גם אני להריח את הריח הזה , ירדתי למחשב והרחתי , הריח הגיע מהספק כוח , מהר ניתקתי את המחשב ונוכחתי לגלות כי הספק עובד על לפחות 70מעלות!!!! גם המאורר שלו הוציא אוויר חם של איזה 60-55מעלות! הספק היה רותח מכל הצדדים ולא יכולתי לגעת בו , הקטודה הייתה דלוקה...

הוצאתי את הקטודה והדלקתי את המחשב , הספק הוציא את כל האוויר החם והתקרר אחרי משהו כמו רבע שעה...

הספק הוא ספק ג'נרי 350W... וכאשר הוא אינו מצליח לספק את את ההספק הדרוש לכל המחשב הוא פשוט מכבה חלקים לא נחוצים... , פעם הוא גם כיבה לי את הקטודה סתם באמצע עבודה...

בינתיים הקטודה מחוץ למחשב , אבל אני כבר יקנה איזה HEC300ART , ואז יהיה לי שקט נפשי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים