פורסם 2004 במרץ 1421 שנים http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?s=003dafc116a09d8f9c824938d65ba9d4&threadid=356408&perpage=30&highlight=Israel&pagenumber=1אטארי שיחררו את אנריל בבכורה עולמית בישראל לפני כל העולם ביומיים שלמים!!*להזכיר לכם אטארי היא חברה צרפתית.
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים קראתי על זה כבר. כן מחר כולנו נרוץ לקנות את המחשק . כמה גיסקים זה בכלל שמעתי שזה שני DVD. תגידו אפשרות המשחק היחיד תכלול רק זירות משחקים או גם משחק על עליליה והכל?
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מת מת למשחק הזה כבר...וזה או על שישה דיסקים רגילים או על דיוידי אחד.. הדיוידי השני זה דיסק בונוס כזה.. סרטים וכו..
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מחבר מהתמונות שרואים בהמשך הנושא, אפשר לראות שהדמו לא עשה צדק עם המלא.המלא הרבה הרבה יותר טוב (אם יש משהוא כזה).אני אישית הולך לקנות אותו.
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מהתמונות שרואים בהמשך הנושא, אפשר לראות שהדמו לא עשה צדק עם המלא.בהחלט, הדמו נותן רק טעימה קטנטנה מהמשחק המלא.
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים אם אני וחבר נקנה ביחד את משחק אז יהיה מצב ששנינו נוכל לשחק יחדיו באותו CD KEY ??
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים אם אני וחבר נקנה ביחד את משחק אז יהיה מצב ששנינו נוכל לשחק יחדיו באותו CD KEY ??לא.אתם יודעים, גם את U2 לפני שנה קיבלנו לפני כל העולם! אני אומר שהמנכ"ל של אטרי הוא יהודי ;Dאני מקווה מאוד שהוא לא יגיע לאינטרנט לפני שהוא יצא בעולם כי אתם יודעים כמה כולם אוהבים להאשים אותנו תמיד (הפעם זה יהיה בצדק).
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים המשחק יצא במקומות בודדים בלבד! הייתי היום ב Bug , רציתי ליקנות את המשחק אבל אמרו לי שיגיע רק מחר ואו בסוף שבוע!עם משהוא יוד ואו מכיר חנות באיזור חיפה שמוכרצת את המשחק שיגיד!
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים לא.אתם יודעים, גם את U2 לפני שנה קיבלנו לפני כל העולם! אני אומר שהמנכ"ל של אטרי הוא יהודי ;Dאני מקווה מאוד שהוא לא יגיע לאינטרנט לפני שהוא יצא בעולם כי אתם יודעים כמה כולם אוהבים להאשים אותנו תמיד (הפעם זה יהיה בצדק).אבל למה? ואולי נוכל לשחק אבל לא באותו זמן לא?
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים כן תוכלו לשחק אבל לא באותו זמן באותו שרת...ואנשים , לצערי(או אולי לא לצערי) המשחק כבר יצא על גבי האינטרנט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.