עבור לתוכן

8GBX1 stick ddr3 1600 CAS8 1.35

Featured Replies

פורסם

1. תקן JEDEC לזיכרון DDR3 מגדיר שזיכרון שעובד בתדר של 1600MHz (או PC-12800) יכול להיות בעל תיזמונים של 8-8-8, 9-9-9, 10-10-10 או 11-11-11 בלבד. לכן אני לא חושב שתמצא זיכרון כזה בעל תזמונים נמוכים יותר (אם קיים, הוא יעשה שימוש ב XMP או שתידרש לשנות את התיזמונים ידנית בביוס).

2. שים לב שהזיכרון הזה עובד עם מתח של 1.35V. אם אתה מוסיף אותו לזיכרון קיים, צריך לוודא ששני הזיכרונות מסוגלים לעבוד באותו המתח.

3. שם לב גם למחיר - 524 ש"ח בפלונטר. המחיר הזה דיי גבוה - ב 357 ש"ח (כ-170 ש"ח פחות) יש לך את הזיכרון הזה של ADATA (קישור), שעובד באותו התדר וגם הוא בעל נפח של 8GB, רק שהוא עובד בתזמונים של 11-11-11. בעבודה רגילה ולמעשה ברוב היישמים סביר להניח שלא תרגיש בהבדל.

4. אני הייתי אומר שהזיכרון הנ"ל מיועד להמהרה - אם אתה מעוניין להעלות את התדר שלו, אפשר להוסיף לו מתח עד ל 1.5V לפחות (תקן JEDEC מבטיח שלכל הזיכרונות מסוג DDR3 שעומדים בתקן תהיה סיבולת למתח של 1.5V, כלומר הם לא חייבים לעבוד במתח הזה, אבל לא יגרם להם נזק) וכמובן לשחרר את התיזמונים.

פורסם

אני רק מקווה שהזיכרון הזה יעבוד על המערכת שלי.

פורסם

אם הוא מותקן כמודול זיכרון יחיד והלוח שלך תומך במתח של 1.35V, אז כנראה הוא יעבוד, אבל תמיד יש אפשרות שתהיה בעיית אי-תאימות בין הלוח והזיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים