פורסם 2004 במרץ 1521 שנים מחבר קודם כל עקבתי לפי ההוראות הללו,וזה מה שלא יוצא לי!!!!!!!!ואגב אמרו לי שזה צריך להעשות על ידי תוכנה כלשהי אפשר לומר איזה? ומה ההגדרות שאני צריך ליישם בה?ואני גם לא מצליח להעלות את התמונה!!
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים realtek בכלל לא נמצא על מחשב השרתלי יש realtek, זה לא אומר שלך יש... זה לא משנה מה יש לך, תבחר את הכרטיס שלך.לא צריך שום תוכנה... ניסית את מה שאמרתי לך?
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים מחבר מה זאת אומרת לבחור את שלי? הוא נראה אצלי המחשב עם x,בכאילו הכבל שלו מנותק, אני רוצה להתחיל הכל מאפס איך אני יכל לאפס את כל הכרטיסים ולהעיף אותם? ואז להתקין כל אחד?טוב אני כבר יודע, אז בקיצור כל מה שאני צריך לדעת זה איך לבחור את שלי וזהו?תודה מראשואגב גם אצלי כתוב realtek...
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים התכוונת שאתה יודע לעשות את מה ששאלת?כי אם כן לפחות תסביר את עצמך או תרשום בצד "עריכה" או שתמחוק את מה שכתבת מעל זה.לא הבנתי את השאלה:" איך לבחור את שלי".כל מה שאמרתי לך אתה עושה על המחשב השני.במחשב הראשון אתה מתקין אינטרנט רגיל ונותן לו כתובת איי פי קבועה ,שאותה אתה מכניס במחשב השני איפה שאמרתי לך.
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים מה זאת אומרת לבחור את שלי? הוא נראה אצלי המחשב עם x,אם הכרטיס מופיע עם X זה אומר אחד מהדברים הבאים1. הכבל לא תקין2. הכרטיס רשת לא תקין3. הכרטיס רשת של המחשב השני לא תקין4. המחשב השני לא דולקהאיקס לא אמור להופיע גם אם שום דבר לא מוגדר או שהכל מגדר לא נכון, עד שלא תיפטר ממנו חבל בכלל לבזבז את הזמן על הגדרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.